
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kwartels Kwartel | 8 | |
Krielaardappelen
Krielaardappel (met rozemarijn en zeezout) | 425 g g | |
Witte druiven
Witte druif (pitloos) | 500 g g | |
Vleesfond
Vleesfond (vlees- of gevogeltefond) | 1 l l | |
Witte wijn Witte wijn | 1 dl dl | |
Boter Boter | 50 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKwartel met druifjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kruid alle kwartels met zout en peper en bak ze met boter in een pan. Draai ze regelmatig om.
- Deglaceer de kwartels door er de bruine fond over te gieten. Doe er de witte wijn bij. Laat 5 minuten zachtjes garen.
- Voeg tenslotte de druiven toe en laat nog even mee aanstoven.
- Verwarm de krieltjes in de microgolfoven, meng met wat boter en serveer ze bij de kwartels.
ONZE WIJNTIP: een lichte rode Bordeaux, zoals de Château Naujan Lapereyre Bordeaux, 2014.