
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kwartels Kwartel | 8 | ||
Krielaardappelen
Krielaardappel (met rozemarijn en zeezout) | 425 g g | ||
Witte druiven
Witte druif (pitloos) | 500 g g | ||
Vleesfond
Vleesfond (vlees- of gevogeltefond) | 1 l l | ||
Witte wijn Witte wijn | 1 dl dl | ||
Boter Boter | 50 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKwartel met druifjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kruid alle kwartels met zout en peper en bak ze met boter in een pan. Draai ze regelmatig om.
- Deglaceer de kwartels door er de bruine fond over te gieten. Doe er de witte wijn bij. Laat 5 minuten zachtjes garen.
- Voeg tenslotte de druiven toe en laat nog even mee aanstoven.
- Verwarm de krieltjes in de microgolfoven, meng met wat boter en serveer ze bij de kwartels.
ONZE WIJNTIP: een lichte rode Bordeaux, zoals de Château Naujan Lapereyre Bordeaux, 2014.