De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kwarteleitjes in krokant jasje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kwarteleitjes Kwarteleitje24
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas50 g g
Gemengd gehakt Gemengd gehakt200 g g
Eieren Ei2
Paneermeel Paneermeel100 g g
Boter Boter100 g g
Peper Peper
Zout Zout

Voor de tomatenpestosaus

Tomaten Tomaat3
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Rode pesto Rode pesto190 g g

Kwarteleitjes in krokant jasje

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(3)

Bereiding

  1. Kook de kwarteleitjes 2 minuten in gezouten water. Verfris onder koud stromend water en pel de kwarteleitjes.
  2. Rasp de parmezaan en meng onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Wikkel elk kwarteleitje in gehakt.
  3. Roer de eieren los en kruid met peper en zout. Wentel de kwarteleitjes eerst in het ei en dan in het paneermeel. Bak de eitjes goudbruin in een braadpan met de boter of in de oven op 180 °C.
  4. Maak de tomatenpestosaus:Snij de tomaten in blokjes en hak een handvol basilicumblaadjes fijn. Meng deze met de pesto.
  5. Serveer de krokante kwarteleitjes met de tomatenpestosaus.

ONZE WIJNTIP: BIO Pinot Noir Val de Loire, 2015