Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kwarteleitjes Kwarteleitje | 24 | |
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 50 g g | |
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 200 g g | |
Eieren Ei | 2 | |
Paneermeel Paneermeel | 100 g g | |
Boter Boter | 100 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de tomatenpestosaus
Tomaten Tomaat | 3 | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Rode pesto Rode pesto | 190 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKwarteleitjes in krokant jasje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de kwarteleitjes 2 minuten in gezouten water. Verfris onder koud stromend water en pel de kwarteleitjes.
- Rasp de parmezaan en meng onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Wikkel elk kwarteleitje in gehakt.
- Roer de eieren los en kruid met peper en zout. Wentel de kwarteleitjes eerst in het ei en dan in het paneermeel. Bak de eitjes goudbruin in een braadpan met de boter of in de oven op 180 °C.
- Maak de tomatenpestosaus:Snij de tomaten in blokjes en hak een handvol basilicumblaadjes fijn. Meng deze met de pesto.
- Serveer de krokante kwarteleitjes met de tomatenpestosaus.
ONZE WIJNTIP: BIO Pinot Noir Val de Loire, 2015