Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kwartels Kwartel | 4 | |
Kwarteleitjes Kwarteleitje | 12 | |
Kroppen sla Krop sla | 1 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Groene appels Groene appel | 2 | |
Notenrepen naar keuze
Notenreep naar keuze (hazelnoot) | 1 | |
Gerookt spek
Gerookt spek (ontbijtspek) | 150 g g | |
Boter Boter | 25 g g | |
Olijfolie
Olijfolie (met rozemarijn) | 4 el el | |
Elixer de Balsamico Elixer de Balsamico | 4 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKwartelsalade met appel en spekjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de kwarteleitjes 2 minuten in gezouten water en pel ze daarna. Maak de sla schoon en snij de rode ui in reepjes. Snij de groene appels in blokjes. Hak de notenreep in stukken en meng al deze ingrediënten onder elkaar.
- Snij het ontbijtspek in reepjes en haal de boutjes en filets van de kwartel. Bak het spek, de kwartelboutjes en -filets in de boter. Blus met de Elixir de Balsamico. Kruid met peper en zout.
- Stel de salade samen en breng op smaak met olijfolie met rozemarijn en Elixir de Balsamico.