De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Kwartelsalade met appel en spekjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kwartels Kwartel4
Kwarteleitjes Kwarteleitje12
Kroppen sla Krop sla1
Rode uien Rode ui1
Groene appels Groene appel2
Notenrepen naar keuze Notenreep naar keuze
(hazelnoot)
1
Gerookt spek Gerookt spek
(ontbijtspek)
150 g g
Boter Boter25 g g
Olijfolie Olijfolie
(met rozemarijn)
4 el el
Elixer de Balsamico Elixer de Balsamico4 el el
Peper Peper
Zout Zout

Kwartelsalade met appel en spekjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(5)

Bereiding

  1. Kook de kwarteleitjes 2 minuten in gezouten water en pel ze daarna. Maak de sla schoon en snij de rode ui in reepjes. Snij de groene appels in blokjes. Hak de notenreep in stukken en meng al deze ingrediënten onder elkaar.
  2. Snij het ontbijtspek in reepjes en haal de boutjes en filets van de kwartel. Bak het spek, de kwartelboutjes en -filets in de boter. Blus met de Elixir de Balsamico. Kruid met peper en zout.
  3. Stel de salade samen en breng op smaak met olijfolie met rozemarijn en Elixir de Balsamico.