
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kwartels Kwartel | 4 | ||
Tarwebloem Tarwebloem | |||
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 2 | ||
Aardappelen
Aardappel (in blokjes) | 4 | ||
Wortelen
Wortel (in blokjes) | 2 | ||
Groene paprika's
Groene paprika (in blokjes) | 1 | ||
Witte wijn Witte wijn | |||
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 1 el el | ||
Kerstomaten Kerstomaat | 200 g g | ||
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 2 el el | ||
Boter Boter |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKwartelstoofpotje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm een klontje boter in een gietijzeren pan. Bak de kwartels aan alle kanten goudbruin. Blus met de wijn en laat verdampen.
- Voeg de sjalotten, paprika, aardappelen en wortel toe. Bestuif met wat bloem en schep alles goed om. Kruid met de oregano, mosterd, peper en zout. Giet er water bij tot de kwartels half onder staat.
- Laat een half uurtje zachtjes stoven. Doe er dan de kerstomaatjes bij en laat nog 10 minuten meestoven.
- Bestrooi het stoofpotje net voor het serveren met de peterselie.