De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Lamsbout met garam masala

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamsbouten Lamsbout
(van 600 g)
1
Wortelen Wortel120 g g
Uien Ui2
Rode paprika's Rode paprika1
Garam masala-kruiden Garam masala-kruiden1 el el
Olijfolie Olijfolie2 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Peper Peper
Zout Zout
Boter Boter50 g g
Peterselie Peterselie
Zeezout Zeezout

Lentepuree

Aardappelen Aardappel600 g g
Melk Melk1,5 dl dl
Lente-uitjes Lente-ui

Lamsbout met garam masala

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(1)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Schil de wortelen, pel de uien en was de rode paprika. Snij de groenten in grote stukken.
  3. Wrijf de lamsbout in met garam masala-kruiden en kruid eventueel bij met peper en zout.
  4. Smelt de boter en olijfolie in een pan en bak de lamsbout goudbruin.
  5. Schik de groenten en knoflook in een braadslee en leg de lamsbout erop. Overgiet met het bakvet uit de pan en zet in de voorverwarmde oven. Bak de lamsbout ongeveer 35 minuten, overgiet regelmatig met de braadjus uit de braadslee.
  6. Maak de lentepuree. Schil en was de aardappelen. Kook ze gaar met wat zout. Giet de aardappelen af en pureer. Voeg melk, boter, peper en zout toe en laat nog eventjes opkoken. Snij enkele lente-uitjes heel fijn en meng voor het serveren onder de puree.
  7. Versnij de lamsbout en schik er de groenten bij. Leg enkele mooie quenelles lentepuree op de borden en werk af met fijngehakte peterselie en fleur de sel.

Lamsbout met garam masala
45 min.

Lamsbout met garam masala

Ingrediënten

Lamsbout (van 600 g)
1
Wortel
120 g
Ui
2
Rode paprika
1
Garam masala-kruiden
1 el
Olijfolie
2 el
Teentje knoflook
2
Peper
Zout
Boter
50 g
Peterselie
Zeezout
Aardappel
600 g
Melk
1.5 dl
Lente-ui
Lamsbout met garam masala
45 min.

Step 1

Lamsbout met garam masala

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Schil de wortelen, pel de uien en was de rode paprika. Snij de groenten in grote stukken.
  3. Wrijf de lamsbout in met garam masala-kruiden en kruid eventueel bij met peper en zout.
  4. Smelt de boter en olijfolie in een pan en bak de lamsbout goudbruin.
  5. Schik de groenten en knoflook in een braadslee en leg de lamsbout erop. Overgiet met het bakvet uit de pan en zet in de voorverwarmde oven. Bak de lamsbout ongeveer 35 minuten, overgiet regelmatig met de braadjus uit de braadslee.
  6. Maak de lentepuree. Schil en was de aardappelen. Kook ze gaar met wat zout. Giet de aardappelen af en pureer. Voeg melk, boter, peper en zout toe en laat nog eventjes opkoken. Snij enkele lente-uitjes heel fijn en meng voor het serveren onder de puree.
  7. Versnij de lamsbout en schik er de groenten bij. Leg enkele mooie quenelles lentepuree op de borden en werk af met fijngehakte peterselie en fleur de sel.

Lamsbout (van 600 g): 1
Wortel: 120 g
Ui: 2
Rode paprika: 1
Garam masala-kruiden: 1 el
Olijfolie: 2 el
Teentje knoflook: 2
Peper
Zout
Boter: 50 g
Peterselie
Zeezout
Aardappel: 600 g
Melk: 1.5 dl
Lente-ui
Lamsbout met garam masala

Feedback

How did you like cooking with us?

Gelijkaardige recepten

Lamsfilet met pestosaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsfilet met pestosaus
25 min.
(0)
Lamskroon met gestoofde spinazie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamskroon met gestoofde spinazie
25 min.
(1)
Lamsfilet met muntsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsfilet met muntsaus
25 min.
(0)
Lamsbout met pasta en tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsbout met pasta en tomatensaus
1:30 u.
(1)
Lamskroon met kruiden-notenkorst en gevulde paprika’s

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamskroon met kruiden-notenkorst en gevulde paprika’s
50 min.
(1)
Lamsfilet met tijm-honingmarinade, groene asperges en krielaardappelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsfilet met tijm-honingmarinade, groene asperges en krielaardappelen
45 min.
(0)
Zalm in bladerdeeg met een frisse salade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zalm in bladerdeeg met een frisse salade
35 min.
(0)
Lamskroon met peterseliekorst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamskroon met peterseliekorst
30 min.
(1)
Gehaktbrood met eieren

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gehaktbrood met eieren
60 min.
(3)
Koninginnenhapje met parelhoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Koninginnenhapje met parelhoen
60 min.
(1)
Lamsbout met rozemarijn en knoflook

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsbout met rozemarijn en knoflook
45 min.
(0)
Gebraden lamsbout met groenten en krielaardappeltjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gebraden lamsbout met groenten en krielaardappeltjes
1:15 u.
(0)
Hartige vissoep

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hartige vissoep
30 min.
(0)
Maaltijdsoep met gehaktballetjes en tortelloni

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Maaltijdsoep met gehaktballetjes en tortelloni
35 min.
(1)
Pizza met mascarpone, truffel en bresaola

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pizza met mascarpone, truffel en bresaola
30 min.
(0)