De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Lamsbout met pasta en tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamsbouten Lamsbout1
Olijfolie Olijfolie5 el el
Courgettes Courgette1
Sjalotten Sjalot1
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Tomatensaus Tomatensaus350 g g
Zwarte olijven Zwarte olijf
(ontpit)
100 g g
Capunti alla puttanesca Capunti alla puttanesca530 g g
Peper Peper
Zout Zout

Lamsbout met pasta en tomatensaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

1:30 u.
(1)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Verwarm een braadpan op een hoog vuur. Kruid de lamsbout met peper en zout en bak rondom rond goudbruin. Leg de lamsbout in een braadslee en besprenkel met 4 eetlepels olijfolie. Schuif in de oven en bak 1 uur. Haal de lamsbout daarna uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat rusten.
  3. Was intussen de courgette en snij in blokjes. Snipper de sjalot en knoflook. Fruit enkele minuten in de laatste eetlepel olijfolie. Voeg de tomatensaus en zwarte olijven toe.
  4. Kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water en giet af.
  5. Versnij de lamsbout en serveer met de pasta en tomatensaus.