
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamsbouten Lamsbout | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 5 el el | |
Courgettes Courgette | 1 | |
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Tomatensaus Tomatensaus | 350 g g | |
Zwarte olijven
Zwarte olijf (ontpit) | 100 g g | |
Capunti alla puttanesca Capunti alla puttanesca | 530 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLamsbout met pasta en tomatensaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Verwarm een braadpan op een hoog vuur. Kruid de lamsbout met peper en zout en bak rondom rond goudbruin. Leg de lamsbout in een braadslee en besprenkel met 4 eetlepels olijfolie. Schuif in de oven en bak 1 uur. Haal de lamsbout daarna uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat rusten.
- Was intussen de courgette en snij in blokjes. Snipper de sjalot en knoflook. Fruit enkele minuten in de laatste eetlepel olijfolie. Voeg de tomatensaus en zwarte olijven toe.
- Kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water en giet af.
- Versnij de lamsbout en serveer met de pasta en tomatensaus.