De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Lamsbout met rozemarijn en knoflook

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamsbouten Lamsbout
(van 600 g)
1
Knoflook Knoflook
Rozemarijn Rozemarijn
Boter Boter100 g g
Olijfolie Olijfolie
Biodiepvriesgroenten Biodiepvriesgroenten750 g g
Aardappelgratin Aardappelgratin
(met bospaddenstoelen en truffel)
425 g g
Runderbouillon Runderbouillon1 blokjes blokje
Sausbinder Sausbinder1 tl tl
Peper Peper
Zout Zout

Lamsbout met rozemarijn en knoflook

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(0)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Maak kleine inkepingen in de lamsbout en steek er naar smaak enkele teentjes knoflook en plukjes rozemarijn in. Kruid met peper en zout.
  3. Verhit de boter en olijfolie in een grote pan. Bak de lamsbout goudbruin.
  4. Doe de lamsbout en het bakvet in een braadslee en zet 35 minuten in de voorverwarmde oven, overgiet regelmatig met de braadjus uit de braadslee.
  5. Bereid de groenten.
  6. Haal de lamsbout uit de oven en wikkel in aluminiumfolie.
  7. Warm de aardappelgratin op in de voorverwarmde oven.
  8. Breng 2 dl water aan de kook met het bouillonblokje. Giet er de braadjus bij, voeg de sausbinder toe en laat even opkoken. Hak ondertussen enkele takjes rozemarijn fijn. Kruid de saus met peper en zout, werk af met wat fijngehakte rozemarijn.
  9. Snij de lamsbout in plakjes en serveer met de saus, groenten en aardappelgratin.

Lamsbout met rozemarijn en knoflook
45 min.

Lamsbout met rozemarijn en knoflook

Ingrediënten

Lamsbout (van 600 g)
1
Knoflook
Rozemarijn
Boter
100 g
Olijfolie
Biodiepvriesgroenten
750 g
Aardappelgratin (met bospaddenstoelen en truffel)
425 g
Runderbouillon
1 blokje
Sausbinder
1 tl
Peper
Zout
Lamsbout met rozemarijn en knoflook
45 min.

Step 1

Lamsbout met rozemarijn en knoflook

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Maak kleine inkepingen in de lamsbout en steek er naar smaak enkele teentjes knoflook en plukjes rozemarijn in. Kruid met peper en zout.
  3. Verhit de boter en olijfolie in een grote pan. Bak de lamsbout goudbruin.
  4. Doe de lamsbout en het bakvet in een braadslee en zet 35 minuten in de voorverwarmde oven, overgiet regelmatig met de braadjus uit de braadslee.
  5. Bereid de groenten.
  6. Haal de lamsbout uit de oven en wikkel in aluminiumfolie.
  7. Warm de aardappelgratin op in de voorverwarmde oven.
  8. Breng 2 dl water aan de kook met het bouillonblokje. Giet er de braadjus bij, voeg de sausbinder toe en laat even opkoken. Hak ondertussen enkele takjes rozemarijn fijn. Kruid de saus met peper en zout, werk af met wat fijngehakte rozemarijn.
  9. Snij de lamsbout in plakjes en serveer met de saus, groenten en aardappelgratin.

Lamsbout (van 600 g): 1
Knoflook
Rozemarijn
Boter: 100 g
Olijfolie
Biodiepvriesgroenten: 750 g
Aardappelgratin (met bospaddenstoelen en truffel): 425 g
Runderbouillon: 1 blokje
Sausbinder: 1 tl
Peper
Zout
Lamsbout met rozemarijn en knoflook

Feedback

How did you like cooking with us?

Gelijkaardige recepten

Lamskroon met peterseliekorst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamskroon met peterseliekorst
30 min.
(1)
Lamsfilet met muntsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsfilet met muntsaus
25 min.
(0)
Gebraden lamsbout met groenten en krielaardappeltjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gebraden lamsbout met groenten en krielaardappeltjes
1:15 u.
(0)
Lamskroon met biersaus en kruidenpuree

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamskroon met biersaus en kruidenpuree
45 min.
(14)
Lamskroon met kruiden-notenkorst en gevulde paprika’s

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamskroon met kruiden-notenkorst en gevulde paprika’s
50 min.
(1)
Lamsfilet met tijm-honingmarinade, groene asperges en krielaardappelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsfilet met tijm-honingmarinade, groene asperges en krielaardappelen
45 min.
(0)
Zalm in bladerdeeg met een frisse salade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zalm in bladerdeeg met een frisse salade
35 min.
(0)
Gehaktbrood met eieren

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gehaktbrood met eieren
60 min.
(3)
Koninginnenhapje met parelhoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Koninginnenhapje met parelhoen
60 min.
(1)
Lamskroon met gestoofde spinazie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamskroon met gestoofde spinazie
25 min.
(1)
Lamsfilet met pestosaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsfilet met pestosaus
25 min.
(0)
Lamsbout met garam masala

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsbout met garam masala
45 min.
(1)
Lamsbout met pasta en tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsbout met pasta en tomatensaus
1:30 u.
(1)
Hartige vissoep

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Hartige vissoep
30 min.
(0)
Maaltijdsoep met gehaktballetjes en tortelloni

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Maaltijdsoep met gehaktballetjes en tortelloni
35 min.
(1)