Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamsfilets Lamsfilet | 4 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 3 | |
Peterselie Peterselie | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Amandelnoten Amandelnoot | 100 g g | |
Champignons Champignons | 250 g g | |
Kastanjechampignons Kastanjechampignons | 250 g g | |
Lente-uitjes Lente-ui | 3 | |
Aardappelgratin
Aardappelgratin (met eekhoorntjesbrood) | 400 g g | |
Boter Boter | 50 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLamsfilet met gebakken champignons en amandelpesto
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Mix de knoflook fijn met een handvol peterselie, enkele eetlepels olijfolie en de helft van de amandelen. Kruid met peper en zout. Hou de pesto apart.
- Snij de champignons in vieren en bak ze gaar in een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg ten slotte de fijngehakte lente-uien en de rest van de amandelen toe.
- Warm de gratin met eekhoorntjesbrood op in de oven.
- Bak de lamsfilets op een matig vuur in de boter en serveer met de gebakken champignons, amandelpesto en gratin. Werk af met gehakte lente-ui.
ONZE WIJNTIP: Château de Landiras Graves AOC, 2011