De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Lamsfilet met muntsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamsfilets Lamsfilet600 g g
Aardappelgratin Aardappelgratin425 g g
Groene asperges Groene asperge
(gegrilde)
370 g g

Voor de muntsaus

Uien Ui0,5
Munt Munt
Boter Boter40 g g
Vloeibare honing Vloeibare honing4 el el
Runderbouillon Runderbouillon1 blokjes blokje
Sausbinder Sausbinder1 tl tl
Peper Peper
Zout Zout

Lamsfilet met muntsaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(1)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Zet de aardappelgratin in de voorverwarmde oven.
  3. Maak de muntsaus. Hak de ui en muntblaadjes fijn. Fruit de ui in een klontje boter. Voeg hierbij de honing, 2 dl water en het bouillonblokje. Laat even stoven en roer er de sausbinder onder. Kruid met peper en zout en voeg ten slotte de munt toe.
  4. Smelt de boter in een pan op een hoog vuur en bak de lamsfilet goudbruin aan de buitenkant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en bak het vlees verder rosé.
  5. Warm de gegrilde asperges op in een voorverwarmde oven van 160 °C of in een pan op een matig vuur.
  6. Serveer de versneden lamsfilet met de muntsaus, aardappelgratin en gegrilde asperges.

Gelijkaardige recepten

Lamskroon met kruiden-notenkorst en gevulde paprika’s

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamskroon met kruiden-notenkorst en gevulde paprika’s
50 min.
(1)
Lamsfilet met tijm-honingmarinade, groene asperges en krielaardappelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsfilet met tijm-honingmarinade, groene asperges en krielaardappelen
45 min.
(1)
Zalm in bladerdeeg met een frisse salade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zalm in bladerdeeg met een frisse salade
35 min.
(0)
Lamskroon met peterseliekorst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamskroon met peterseliekorst
30 min.
(1)
Koninginnenhapje met parelhoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Koninginnenhapje met parelhoen
60 min.
(2)
Lamskroon met gestoofde spinazie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamskroon met gestoofde spinazie
25 min.
(1)
Lamsfilet met pestosaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsfilet met pestosaus
25 min.
(0)
Lamsbout met garam masala

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsbout met garam masala
45 min.
(1)
Lamsbout met pasta en tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsbout met pasta en tomatensaus
1:30 u.
(1)
Lamsbout met rozemarijn en knoflook

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsbout met rozemarijn en knoflook
45 min.
(0)
Gehaktbrood met eieren

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gehaktbrood met eieren
60 min.
(3)
Scones met zalmmousse, kerstomaatjes en basilicum

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Scones met zalmmousse, kerstomaatjes en basilicum
20 min.
(0)
Pasta gevuld met garnalen en krab, groene aspergecrème en krokante rivierkreeftjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pasta gevuld met garnalen en krab, groene aspergecrème en krokante rivierkreeftjes
30 min.
(3)
Gebakken sint-jakobsnoten met paprikacrème en spekop knapperig lepeltje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gebakken sint-jakobsnoten met paprikacrème en spekop knapperig lepeltje
45 min.
(1)
Consommé met pesto van zongedroogde tomaten en kwarteleitjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Consommé met pesto van zongedroogde tomaten en kwarteleitjes
1:25 u.
(0)