Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamsfilets Lamsfilet | 600 g g | |
Pasta
Pasta (tagliatelle) | 400 g g | |
Asperges Asperges | 400 g g | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Kookroom Kookroom | 300 ml ml | |
Groentebouillon Groentebouillon | 150 ml ml | |
Citroenen
Citroen (schil) | ||
Citroensap Citroensap | 2 el el | |
Bladspinazie Bladspinazie | 200 g g | |
Macadamianoten Macadamianoten | 30 g g | |
Parmezaanschilfers Parmezaanschilfers | 30 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLamsfilet op de barbecue met verse pasta, groene asperges, spinazie en citroensausje
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bestrijk de lamsfilet met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril het vlees 2 tot 4minuten per kant op debarbecue voor mediumof tot ze naar wens zijn. Haalvan hetroosteren laat 5 minuten onder aluminiumfolie rusten.
- Halveer de aspergepunten in de lengte en bak ze, samen met het sjalotje en de look, beetgaar in olijfolie. Kruid met peper en zout. Breng voor het sausje de room, de bouillon, de citroenzeste en het citroensap aan de kook en laat op een zacht vuur 5 minuten inkoken. (Je kan de saus eventueel binden met wat witte sausbinder.) Versnijd het vlees.
- Giet de pasta af en meng er het citroensausje en de spinazie onder. De spinazie zal door de warmte wat slinken.
- Schep de pasta op de borden, verdeel er de asperges en het vlees over en werk af met de gehakte noten en de parmigiano.