Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamskronen Lamskroon | 2 | |
Boter Boter | 70 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | 450 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Gezouten amandelen Gezouten amandelen | 2 el el | |
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 50 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de lentepuree
Aardappelen Aardappel | 600 g g | |
Melk Melk | 1,5 dl dl | |
Lente-uitjes Lente-ui |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLamskroon met gestoofde spinazie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Maak de lentepuree. Schil en was de aardappelen. Kook ze gaar met wat zout. Giet de aardappelen af en pureer. Voeg melk, boter, peper en zout toe en laat nog eventjes opkoken. Snij enkele lente-uitjes heel fijn en meng voor het serveren onder de puree.
- Smelt de boter in een pan op een hoog vuur en bak de lamskronen goudbruin. Kruid met peper en zout. Zet in de voorverwarmde oven en bak 10 minuten.
- Was de spinazie. Snipper de knoflook en fruit in de olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat inkrimpen. Kruid met peper en zout.
- Hak de amandelen en rasp de Parmigiano Reggiano in schilfers. Voeg beide toe aan de spinazie.
- Versnij de lamskronen en schik op borden met de spinazie en lentepuree.