De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Lamskroon met gestoofde spinazie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamskronen Lamskroon2
Boter Boter70 g g
Bladspinazie Bladspinazie450 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Olijfolie Olijfolie2 el el
Gezouten amandelen Gezouten amandelen2 el el
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas50 g g
Peper Peper
Zout Zout

Voor de lentepuree

Aardappelen Aardappel600 g g
Melk Melk1,5 dl dl
Lente-uitjes Lente-ui

Lamskroon met gestoofde spinazie

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(1)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Maak de lentepuree. Schil en was de aardappelen. Kook ze gaar met wat zout. Giet de aardappelen af en pureer. Voeg melk, boter, peper en zout toe en laat nog eventjes opkoken. Snij enkele lente-uitjes heel fijn en meng voor het serveren onder de puree.
  3. Smelt de boter in een pan op een hoog vuur en bak de lamskronen goudbruin. Kruid met peper en zout. Zet in de voorverwarmde oven en bak 10 minuten.
  4. Was de spinazie. Snipper de knoflook en fruit in de olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat inkrimpen. Kruid met peper en zout.
  5. Hak de amandelen en rasp de Parmigiano Reggiano in schilfers. Voeg beide toe aan de spinazie.
  6. Versnij de lamskronen en schik op borden met de spinazie en lentepuree.

Gelijkaardige recepten

Lamskroon met kruiden-notenkorst en gevulde paprika’s

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamskroon met kruiden-notenkorst en gevulde paprika’s
50 min.
(1)
Lamsfilet met tijm-honingmarinade, groene asperges en krielaardappelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsfilet met tijm-honingmarinade, groene asperges en krielaardappelen
45 min.
(1)
Zalm in bladerdeeg met een frisse salade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Zalm in bladerdeeg met een frisse salade
35 min.
(0)
Lamskroon met peterseliekorst

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamskroon met peterseliekorst
30 min.
(1)
Koninginnenhapje met parelhoen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Koninginnenhapje met parelhoen
60 min.
(2)
Lamsfilet met pestosaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsfilet met pestosaus
25 min.
(0)
Lamsfilet met muntsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsfilet met muntsaus
25 min.
(1)
Lamsbout met garam masala

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsbout met garam masala
45 min.
(1)
Lamsbout met pasta en tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsbout met pasta en tomatensaus
1:30 u.
(1)
Lamsbout met rozemarijn en knoflook

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Lamsbout met rozemarijn en knoflook
45 min.
(0)
Gehaktbrood met eieren

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gehaktbrood met eieren
60 min.
(3)
Scones met zalmmousse, kerstomaatjes en basilicum

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Scones met zalmmousse, kerstomaatjes en basilicum
20 min.
(0)
Pasta gevuld met garnalen en krab, groene aspergecrème en krokante rivierkreeftjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Pasta gevuld met garnalen en krab, groene aspergecrème en krokante rivierkreeftjes
30 min.
(3)
Gebakken sint-jakobsnoten met paprikacrème en spekop knapperig lepeltje

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Gebakken sint-jakobsnoten met paprikacrème en spekop knapperig lepeltje
45 min.
(1)
Consommé met pesto van zongedroogde tomaten en kwarteleitjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Consommé met pesto van zongedroogde tomaten en kwarteleitjes
1:25 u.
(0)