De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Lamskroon met gestoofde spinazie

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamskronen Lamskroon2
Boter Boter70 g g
Bladspinazie Bladspinazie450 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Olijfolie Olijfolie2 el el
Gezouten amandelen Gezouten amandelen2 el el
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas50 g g
Peper Peper
Zout Zout

Voor de lentepuree

Aardappelen Aardappel600 g g
Melk Melk1,5 dl dl
Lente-uitjes Lente-ui

Lamskroon met gestoofde spinazie

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Maak de lentepuree. Schil en was de aardappelen. Kook ze gaar met wat zout. Giet de aardappelen af en pureer. Voeg melk, boter, peper en zout toe en laat nog eventjes opkoken. Snij enkele lente-uitjes heel fijn en meng voor het serveren onder de puree.
  3. Smelt de boter in een pan op een hoog vuur en bak de lamskronen goudbruin. Kruid met peper en zout. Zet in de voorverwarmde oven en bak 10 minuten.
  4. Was de spinazie. Snipper de knoflook en fruit in de olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat inkrimpen. Kruid met peper en zout.
  5. Hak de amandelen en rasp de Parmigiano Reggiano in schilfers. Voeg beide toe aan de spinazie.
  6. Versnij de lamskronen en schik op borden met de spinazie en lentepuree.