Lamskroon met gestoofde spinazie

Lamskroon met gestoofde spinazie
MoeilijkheidMakkelijk
Koken25 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Maak de lentepuree. Schil en was de aardappelen. Kook ze gaar met wat zout. Giet de aardappelen af en pureer. Voeg melk, boter, peper en zout toe en laat nog eventjes opkoken. Snij enkele lente-uitjes heel fijn en meng voor het serveren onder de puree.

  3. Smelt de boter in een pan op een hoog vuur en bak de lamskronen goudbruin. Kruid met peper en zout. Zet in de voorverwarmde oven en bak 10 minuten.

  4. Was de spinazie. Snipper de knoflook en fruit in de olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat inkrimpen. Kruid met peper en zout.

  5. Hak de amandelen en rasp de Parmigiano Reggiano in schilfers. Voeg beide toe aan de spinazie.

  6. Versnij de lamskronen en schik op borden met de spinazie en lentepuree.