
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamskronen Lamskroon | 2 | |
Boter Boter | 50 g g | |
Truffelpesto Truffelpesto | 2 el el | |
Bladerdeeg Bladerdeeg | 2 vellen vel | |
Krielaardappelen Krielaardappel | 425 g g | |
Champignons Champignons | 500 g g | |
Peultjes Peultjes | 250 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 150 g g | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 4 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLamskroon met truffelpesto in bladerdeeg
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Kruid de lamskronen met peper en zout. Bak goudbruin op een hoog vuur in de boter. Haal uit de pan, dep het vlees droog en bestrijk met de truffelpesto. Leg elke lamskroon op een vel bladerdeeg en vouw dicht. Druk de randen goed aan en snij het overtollige deeg weg.
- Bak de lamskronen 15 minuten in de oven. Bak ook de krielaardappeltjes in de oven.
- Maak intussen de groenten schoon en snij in hapklare stukken. Bak in de olijfolie samen met de zongedroogde tomaten. Voeg helemaal op het einde de pijnboompitten toe en kruid met peper en zout.
- Versnij de lamskronen en serveer met de groenten en de krielaardappeltjes.
ONZE WIJNTIP: Elegance de Château Haut Pommarède, Graves AOP, 2012