Lamskroon met truffelpesto in bladerdeeg

Lamskroon met truffelpesto in bladerdeeg
MoeilijkheidMakkelijk
Koken25 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Kruid de lamskronen met peper en zout. Bak goudbruin op een hoog vuur in de boter. Haal uit de pan, dep het vlees droog en bestrijk met de truffelpesto. Leg elke lamskroon op een vel bladerdeeg en vouw dicht. Druk de randen goed aan en snij het overtollige deeg weg.

  3. Bak de lamskronen 15 minuten in de oven. Bak ook de krielaardappeltjes in de oven.

  4. Maak intussen de groenten schoon en snij in hapklare stukken. Bak in de olijfolie samen met de zongedroogde tomaten. Voeg helemaal op het einde de pijnboompitten toe en kruid met peper en zout.

  5. Versnij de lamskronen en serveer met de groenten en de krielaardappeltjes.

  6. ONZE WIJNTIP: Elegance de Château Haut Pommarède, Graves AOP, 2012