De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Lamskroon met truffelpesto in bladerdeeg

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamskronen Lamskroon2
Boter Boter50 g g
Truffelpesto Truffelpesto2 el el
Bladerdeeg Bladerdeeg2 vellen vel
Krielaardappelen Krielaardappel425 g g
Champignons Champignons500 g g
Peultjes Peultjes250 g g
Olijfolie Olijfolie2 el el
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat150 g g
Pijnboompitten Pijnboompitten4 el el
Peper Peper
Zout Zout

Lamskroon met truffelpesto in bladerdeeg

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(0)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Kruid de lamskronen met peper en zout. Bak goudbruin op een hoog vuur in de boter. Haal uit de pan, dep het vlees droog en bestrijk met de truffelpesto. Leg elke lamskroon op een vel bladerdeeg en vouw dicht. Druk de randen goed aan en snij het overtollige deeg weg.
  3. Bak de lamskronen 15 minuten in de oven. Bak ook de krielaardappeltjes in de oven.
  4. Maak intussen de groenten schoon en snij in hapklare stukken. Bak in de olijfolie samen met de zongedroogde tomaten. Voeg helemaal op het einde de pijnboompitten toe en kruid met peper en zout.
  5. Versnij de lamskronen en serveer met de groenten en de krielaardappeltjes.

ONZE WIJNTIP: Elegance de Château Haut Pommarède, Graves AOP, 2012