De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Lamsmedaillon met persillade en wortelstoemp

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamsmedaillons Lamsmedaillon4
Stoemp met jonge wortelen Stoemp met jonge wortelen1 kg kg
Boter Boter50 g g

Voor de persillade

Paneermeel Paneermeel100 g g
Boter Boter100 g g
Mosterd Mosterd80 g g
Peterselie Peterselie
(gehakt)
20 g g

Voor de saus

Vleesfond Vleesfond200 ml ml
Mosterd Mosterd30 g g

Lamsmedaillon met persillade en wortelstoemp

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(1)

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 180 °C.
  2. Smelt de boter in een pan en kleur er de lamsmedaillons in aan.
  3. Maak de persillade door alle ingrediënten te mengen.
  4. Schik de lamsmedaillons in een ovenschaal en verdeel er de persillade over. Gaar max. 6 min. in de voorverwarmde oven.
  5. Voor de saus: Verwarm de fond en laat kort inkoken. Werk af met de mosterd en de jus van het lam uit de oven.
  6. Warm de wortelstoemp op.
  7. Schik de stoemp met een lamsmedaillon. Werk af met de mosterdsaus.