Lasagne met courgette en tonijn

Lasagne met courgette en tonijn
MoeilijkheidGemiddeld
Koken45 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snijd de courgettes in de lengte in plakjes van 5 mm en bak ze 4 minuten in de olijfolie.

  3. Laat de boter smelten in een sauspannetje, voeg de bloem toe en laat even bakken. Voeg dan de melk toe en breng al roerend aan de kook tot je bechamelsaus dikt. Kruid met peper en zout.

  4. Meng de tonijn en de tomatensaus en laat ook deze opwarmen.

  5. Nu kan je beginnen aan de opbouw van de lasagne. Start met een laagje tomatensaus met tonijn. Leg hierop een laagje courgettes en een laagje lasagnebladen. Nu komt het laagje bechamelsaus. Herhaal dit nog 2 keer en werk af met de gemalen pecorino.

  6. Laat de lasagne 30 minuten garen in de oven.