
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Courgettes Courgette | 2 | |
Tonijn Tonijn | 320 g g | |
Tomatensaus Tomatensaus | 350 g g | |
Halfvolle melk Halfvolle melk | 500 ml ml | |
Lasagnevellen Lasagnevel | 250 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 50 g g | |
Boter Boter | 50 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 3 el el | |
Pecorino
Pecorino (gemalen) | 150 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLasagne met courgette en tonijn
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snijd de courgettes in de lengte in plakjes van 5 mm en bak ze 4 minuten in de olijfolie.
- Laat de boter smelten in een sauspannetje, voeg de bloem toe en laat even bakken. Voeg dan de melk toe en breng al roerend aan de kook tot je bechamelsaus dikt. Kruid met peper en zout.
- Meng de tonijn en de tomatensaus en laat ook deze opwarmen.
- Nu kan je beginnen aan de opbouw van de lasagne. Start met een laagje tomatensaus met tonijn. Leg hierop een laagje courgettes en een laagje lasagnebladen. Nu komt het laagje bechamelsaus. Herhaal dit nog 2 keer en werk af met de gemalen pecorino.
- Laat de lasagne 30 minuten garen in de oven.