Lauwe carpaccio van hinde met seizoensfruit

Lauwe carpaccio van hinde met seizoensfruit
MoeilijkheidMakkelijk
Koken25 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.

  2. Verwarm boter in een pan en laat kleuren. Bak de hindesteaks aan alle kanten mooi aan. Kruid met 3 kleuren-pepermix. Dek het vlees af met aluminiumfolie en zet 6 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat 5 minuten rusten alvorens in fijne plakjes te snijden.

  3. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette.

  4. Snijd de appels in fijne schijfjes.

  5. Stel de borden samen:Serveer een basis van appelschijfjes met daarop de plakjes lauwe hinde. Werk af met de rucola en de vinaigrette. Breng op smaak met een draai van de 3 kleuren-pepermix molen.

  6. TIP: Serveer met licht getoaste sneetjes brood.