De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Lauwe salade van aardappel, tomaat en grijze garnalen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Aardappelen Aardappel
(vastkokend)
600 g g
Tomaten Tomaat4
Grijze garnalen Grijze garnalen250 g g
Eieren Ei4
Groentebouillon Groentebouillon5 dl dl
Bieslook Bieslook
Peterselie Peterselie
Azijn Azijn
Boter Boter100 g g
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Lauwe salade van aardappel, tomaat en grijze garnalen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(5)

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, kook ze gaar in de bouillon en giet vervolgens af.
  2. Snij de tomaten in gelijke stukjes.
  3. Smelt de boter en prak er de aardappelen in. Meng er de tomatenblokjes onder en breng op smaak met peper en zout.
  4. Laat water met een scheutje azijn opkoken. Verlaag het vuur tot net onder kookpunt en maak met een klopper een draaikolk in het water. Stort daarin één na één de eieren en laat 3-tal minuten pocheren. Laat nadien uitlekken op keukendoek.
  5. Serveer de lauwe aardappel-tomatensalade met de garnalen en de verse kruiden. Werk af met een gepocheerd eitje.