
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardappelen
Aardappel (vastkokend) | 600 g g | |
Tomaten Tomaat | 4 | |
Grijze garnalen Grijze garnalen | 250 g g | |
Eieren Ei | 4 | |
Groentebouillon Groentebouillon | 5 dl dl | |
Bieslook Bieslook | ||
Peterselie Peterselie | ||
Azijn Azijn | ||
Boter Boter | 100 g g | |
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLauwe salade van aardappel, tomaat en grijze garnalen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de aardappelen, kook ze gaar in de bouillon en giet vervolgens af.
- Snij de tomaten in gelijke stukjes.
- Smelt de boter en prak er de aardappelen in. Meng er de tomatenblokjes onder en breng op smaak met peper en zout.
- Laat water met een scheutje azijn opkoken. Verlaag het vuur tot net onder kookpunt en maak met een klopper een draaikolk in het water. Stort daarin één na één de eieren en laat 3-tal minuten pocheren. Laat nadien uitlekken op keukendoek.
- Serveer de lauwe aardappel-tomatensalade met de garnalen en de verse kruiden. Werk af met een gepocheerd eitje.