Lentesalade met hartige granola

Lentesalade met hartige granola
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

    Voor de granola

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng de olijfolie met de mosterd, het paprikapoeder, de garam masala-kruiden, peper en zout.

  3. Meng in een andere kom, de havervlokken, de noten en de zadenmix.

  4. Meng nu de natte ingrediënten door de droge ingrediënten.

  5. Spreid het mengsel uit op een met bakpapier beklede ovenplaat en schuif 20 minuten in de voorverwarmde oven. Meng tussendoor eens goed dooreen .

  6. Haal de granola uit de oven en laat volledig afkoelen alvorens in een luchtdichte pot te bewaren.

  7. Voor de salade

  8. Meng het citroensap met de honing en de mosterd. Voeg nu, in een dunne straal en al kloppend, de olijfolie toe tot je een homogene dressing hebt. Proef en kruid met peper en zout.

  9. Meng de asperge-, courgette- en wortellinten in een kom en meng er de dressing doorheen. Schep over de rucola. Werk af met enkele eetlepels hartige granola en verkruimelde feta. Dien onmiddellijk op.