Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Ijsbergsla
Ijsbergsla (in reepjes ) | 0,5 | |
komkommers
Komkommer (ontpit en in halve maantjes ) | 1 | |
Radijzen
Radijs (in plakjes ) | 1 bussels bussel | |
Muntblaadjes Muntblaadje | ||
Kerstomaten
Kerstomaat (gehalveerd ) | 100 g g | |
Avocado's
Avocado (in plakjes ) | 1 | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen ) | 3 | |
Hardgekookte eieren
Hardgekookt ei (schaal verwijderd ) | 4 | |
Eieren
Ei (rauw) | 2 | |
Broden Brood | 2 sneetjes sneetje | |
Feta Feta | 150 g g | |
Paneermeel Paneermeel | 5 el el | |
Tarwebloem Tarwebloem | 3 el el | |
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 2 el el | |
Walnotenolie Walnotenolie | 3 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLentesla met eieren, walnotenolie en feta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Klop de eieren los met wat zout. Voeg de bloem toe en klop tot een lobbig mengsel. Haal de gekookte eieren door het mengsel en vervolgens door het paneermeel. Herhaal.
- Snij het brood in blokjes en bak ze goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Meng alle groenten in een grote kom. Doe er de muntblaadjes en de bieslook bij. Breng op smaak met een scheutje walnotenolie, peper en zout. Verbrokkel er de feta over.
- Bak de eieren goudbruin in hete frituurolie. Laat uitlekken op keukenpapier. Verdeel de sla over de borden. Snij de eieren open en leg op elk bord twee halve eieren.