
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gemengde sla Gemengde sla | 80 g g | ||
Radijzen Radijs | 8 | ||
Minikomkommers Minikomkommer | 4 | ||
Munt
Munt (handvol, gehakt) | |||
Peterselie
Peterselie (handvol) | |||
Lente-uitjes Lente-ui | 4 | ||
Pitabroodjes Pitabroodje | 2 | ||
Ham Ham | 200 g g | ||
Garam masala-kruiden Garam masala-kruiden | 1 tl tl | ||
Yoghurt Yoghurt | 4 el el | ||
Honing Honing | 0,5 | ||
Citroensap Citroensap | 1 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLibanese salade met ham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de pitabroodjes in driehoekjes en hussel ze met een scheutje olijfolie en kruid met de garam masala. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 15 minuten in de oven tot ze goudbruin zien.
2. Snij de komkommers in plakjes, de radijzen in partjes en de lente-uitjes in ringen. Snij de ham in reepjes. Roer de honing en het citroensap onder de yoghurt en kruid met peper en zout.
3. Verdeel de sla, komkommer, lente-ui, radijsjes, ham, peterselie en munt over een mooie schaal. Verdeel er de krokante pitadriehoekjes over en bedruppel met de yoghurtdressing. Serveer meteen.