De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Libanese salade met ham

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gemengde sla Gemengde sla80 g g
Radijzen Radijs8
Minikomkommers Minikomkommer4
Munt Munt
(handvol, gehakt)
Peterselie Peterselie
(handvol)
Lente-uitjes Lente-ui4
Pitabroodjes Pitabroodje2
Ham Ham200 g g
Garam masala-kruiden Garam masala-kruiden1 tl tl
Yoghurt Yoghurt4 el el
Honing Honing0,5
Citroensap Citroensap1 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Libanese salade met ham

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(79)

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de pitabroodjes in driehoekjes en hussel ze met een scheutje olijfolie en kruid met de garam masala. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 15 minuten in de oven tot ze goudbruin zien.

2. Snij de komkommers in plakjes, de radijzen in partjes en de lente-uitjes in ringen. Snij de ham in reepjes. Roer de honing en het citroensap onder de yoghurt en kruid met peper en zout.

3. Verdeel de sla, komkommer, lente-ui, radijsjes, ham, peterselie en munt over een mooie schaal. Verdeel er de krokante pitadriehoekjes over en bedruppel met de yoghurtdressing.
 Serveer meteen.