De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Linzensalade met brie en druiven

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Linzen Linzen
(gekookt)
250 g g
Rucola Rucola50 g g
Bladspinazie Bladspinazie50 g g
Druiven Druiven1 trossen tros
Radijzen Radijs4
Brie Brie120 g g
Rode uien Rode ui
(fijngesnipperd)
1
Geroosterde pompoenpitten Geroosterde pompoenpitten4 el el
Granaatappels Granaatappel
(pitten)
0,5
Walnoten Walnoten4 el el
Toastjes Toastjes20
Olijfolie Olijfolie50 ml ml
Citroensap Citroensap50 ml ml
Peper Peper
Zout Zout

Linzensalade met brie en druiven

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(1)

Bereiding

  1. Spoel de linzen en laat ze voldoende uitlekken.
  2. Was de rucola en spinazie en zwier grondig droog.
  3. Halveer de druiven. Snijd de radijsjes in plakjes. Snijd de brie in plakjes.
  4. Meng de fijngesneden rode ui onder de linzen en breng voldoende op smaak met peper, zout, olijfolie en citroensap.
  5. Rooster de pompoenpitten kort in een droge pan tot ze krokant zijn.
  6. Meng de alle ingrediënten onder de linzen en schik de plakjes brie en toast erbovenop. Serveer meteen.