
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Linzen
Linzen (gekookt) | 250 g g | |
Rucola Rucola | 50 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | 50 g g | |
Druiven Druiven | 1 trossen tros | |
Radijzen Radijs | 4 | |
Brie Brie | 120 g g | |
Rode uien
Rode ui (fijngesnipperd) | 1 | |
Geroosterde pompoenpitten Geroosterde pompoenpitten | 4 el el | |
Granaatappels
Granaatappel (pitten) | 0,5 | |
Walnoten Walnoten | 4 el el | |
Toastjes Toastjes | 20 | |
Olijfolie Olijfolie | 50 ml ml | |
Citroensap Citroensap | 50 ml ml | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLinzensalade met brie en druiven
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Spoel de linzen en laat ze voldoende uitlekken.
- Was de rucola en spinazie en zwier grondig droog.
- Halveer de druiven. Snijd de radijsjes in plakjes. Snijd de brie in plakjes.
- Meng de fijngesneden rode ui onder de linzen en breng voldoende op smaak met peper, zout, olijfolie en citroensap.
- Rooster de pompoenpitten kort in een droge pan tot ze krokant zijn.
- Meng de alle ingrediënten onder de linzen en schik de plakjes brie en toast erbovenop. Serveer meteen.