
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rozemarijn Rozemarijn | ||
Citroenen Citroen | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 4 | |
Zeezout Zeezout | 1 el el | |
Olijfolie Olijfolie | 0,25 l l |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLook-rozemarijnmarinade voor lamsvlees
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pluk de naalden van de rozemarijn en stamp ze met het grof zout en de look fijn in de vijzel.
- Rasp de zeste van de citroenen fijn en meng ze met de rozemarijn.
- Voeg toe aan de olijfolie en laat minstens 1 uur trekken zodat de smaken niet kunnen loskomen.