De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Look-rozemarijnmarinade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rozemarijn Rozemarijn
Citroenen Citroen2
Teentjes knoflook Teentje knoflook4
Zeezout Zeezout1 el el
Olijfolie Olijfolie0,25 l l

Look-rozemarijnmarinade voor lamsvlees

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

5 min.
(6)

Bereiding

  1. Pluk de naalden van de rozemarijn en stamp ze met het grof zout en de look fijn in de vijzel.
  2. Rasp de zeste van de citroenen fijn en meng ze met de rozemarijn.
  3. Voeg toe aan de olijfolie en laat minstens 1 uur trekken zodat de smaken niet kunnen loskomen.