Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Klop 6 eieren met 180 g suiker en 6 eetlepels koffie tot een schuimige massa en voeg er 180 g bloem aan toe. Klop tot een luchtig beslag.
- Verdeel het beslag in een beboterde springvorm. Bak 20 tot 25 minuten in de oven. Laat de biscuit vervolgens afkoelen en snij in twee helften.
- Laat 200 g boter zacht worden.
- Klop hier met de mixer 200 g suiker onder
- Voeg 4 eetlepels koffie toe
- Meng alles goed onder elkaar.
- Blend 20 gram suiker tot poedersuiker. Klop de room met de poedersuiker op tot een stevige massa.
- Rasp de chocolade. Besmeer één helft van de biscuit met de crème au beurre. Leg de tweede helft erop.
- Besmeer de volledige biscuit met slagroom en versier met de geraspte chocolade.
Biscuit
Crème au beurre
Slagroom
Afwerking