Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Klop 6 eieren met 180 g suiker en 6 eetlepels koffie tot een schuimige massa en voeg er 180 g bloem aan toe. Klop tot een luchtig beslag.
Verdeel het beslag in een beboterde springvorm. Bak 20 tot 25 minuten in de oven. Laat de biscuit vervolgens afkoelen en snij in twee helften.
Laat 200 g boter zacht worden.
Klop hier met de mixer 200 g suiker onder
Voeg 4 eetlepels koffie toe
Meng alles goed onder elkaar.
Blend 20 gram suiker tot poedersuiker. Klop de room met de poedersuiker op tot een stevige massa.
Rasp de chocolade. Besmeer één helft van de biscuit met de crème au beurre. Leg de tweede helft erop.
Besmeer de volledige biscuit met slagroom en versier met de geraspte chocolade.
Biscuit
Crème au beurre
Slagroom
Afwerking