
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 4 | ||
Suiker Suiker | 100 g g | ||
Melk Melk | 25 cl cl | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 210 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 2 tl tl | ||
Boter Boter | |||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | |||
Frambozen Framboos | 250 g g | ||
Zure room Zure room | 3 - 4 el el | ||
Balsamicocrème Balsamicocrème |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLuchtige pannenkoekjes met frambozen, zure room en balsamicocrème
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met de helft van de suiker. Roer de eierdooiers los met de melk en de rest van de suiker. Meng samen met de bloem en het bakpoeder tot een glad beslag. Spatel er het opgeklopte eiwit onder.
- Smelt een klontje boter en een scheutje olie in een antikleefpan en bak dikke pannenkoekjes van het beslag. Werk af met de frambozen, zure room en balsamicocrème.