De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Luchtige pannenkoekjes met frambozen, zure room en balsamicocrème

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei4
Suiker Suiker100 g g
Melk Melk25 cl cl
Tarwebloem Tarwebloem210 g g
Bakpoeder Bakpoeder2 tl tl
Boter Boter
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Frambozen Framboos250 g g
Zure room Zure room3 - 4 el el
Balsamicocrème Balsamicocrème

Luchtige pannenkoekjes met frambozen, zure room en balsamicocrème

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(4)

Bereiding

  1. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met de helft van de suiker. Roer de eierdooiers los met de melk en de rest van de suiker. Meng samen met de bloem en het bakpoeder tot een glad beslag. Spatel er het opgeklopte eiwit onder.
  2. Smelt een klontje boter en een scheutje olie in een antikleefpan en bak dikke pannenkoekjes van het beslag. Werk af met de frambozen, zure room en balsamicocrème.