
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | ||
Kookroom Kookroom | 2 el el | ||
Passata Passata | 6 el el | ||
Tijmblaadjes
Tijmblaadjes (+ extra voor de afwerking) | 2 el el | ||
Courgettes
Courgette (in plakjes) | 0,5 | ||
Rode uien
Rode ui (in ringen) | 0,5 | ||
Gele paprika's
Gele paprika (in ringen) | 0,5 | ||
Rode paprika's
Rode paprika (in ringen) | 0,5 | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | ||
Pijnboompitten Pijnboompitten | |||
Mozzarella
Mozzarella (geraspt) | 100 g g | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLuchtige pizza met zomergroenten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met olijfolie.
- Roer de room onder de passata en smeer dit op de bodem van de pizza.
- Beleg de taart met de groenten. Bestrooi met de cayennepeper en de tijmblaadjes. Strooi er de mozzarella en een handvol pijnboompitten over, bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet de pizza 25 minuten in de oven.