De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Luchtige pizza met zomergroenten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Kookroom Kookroom2 el el
Passata Passata6 el el
Tijmblaadjes Tijmblaadjes
(+ extra voor de afwerking)
2 el el
Courgettes Courgette
(in plakjes)
0,5
Rode uien Rode ui
(in ringen)
0,5
Gele paprika's Gele paprika
(in ringen)
0,5
Rode paprika's Rode paprika
(in ringen)
0,5
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Pijnboompitten Pijnboompitten
Mozzarella Mozzarella
(geraspt)
100 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Luchtige pizza met zomergroenten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(11)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met olijfolie.
  2. Roer de room onder de passata en smeer dit op de bodem van de pizza.
  3. Beleg de taart met de groenten. Bestrooi met de cayennepeper en de tijmblaadjes. Strooi er de mozzarella en een handvol pijnboompitten over, bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet de pizza 25 minuten in de oven.