De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Luxeontbijt-chocoladewafels

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tarwebloem Tarwebloem
(gezeefd)
250 g g
Cacaopoeder Cacaopoeder50 g g
Bruine suiker Bruine suiker50 g g
Vanillesuiker Vanillesuiker12 g g
Bakpoeder Bakpoeder2 tl tl
Zout Zout
Eieren Ei
(gesplitst)
3
Melk Melk500 ml ml
Boter Boter
(gesmolten)
50 g g
Pure chocolade Pure chocolade
(fijngehakt)
150 g g
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet)200 ml ml
Frambozen Framboos125 g g

Luxeontbijt-chocoladewafels

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(33)

Bereiding

  1. Meng de bloem, de cacaopoeder, de suiker, de vanillesuiker, het bakpoeder en het zout in een mengkom.
  2. Meng in een andere kom de eidooiers met de melk en de gesmolten boter.
  3. Voeg nu de natte ingrediënten al roerend toe aan de droge ingrediënten. Roer tot je een homogeen beslag hebt.
  4. Klop de eiwitten op tot schuimpieken en meng, in verschillende keren, voorzichtig onder het beslag. Roer zeker niet te lang.
  5. Voeg de chocolade toe.
  6. Verwarm het wafelijzer tot het heet is. Bestrijk met een dun laagje olie en bak wafels tot al het deeg op is.
  7. Klop ondertussen de room op.
  8. Serveer de wafels met de opgeklopte room en de frambozen