
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tarwebloem
Tarwebloem (gezeefd) | 250 g g | ||
Cacaopoeder Cacaopoeder | 50 g g | ||
Bruine suiker Bruine suiker | 50 g g | ||
Vanillesuiker Vanillesuiker | 12 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 2 tl tl | ||
Zout Zout | |||
Eieren
Ei (gesplitst) | 3 | ||
Melk Melk | 500 ml ml | ||
Boter
Boter (gesmolten) | 50 g g | ||
Pure chocolade
Pure chocolade (fijngehakt) | 150 g g | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | |||
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 200 ml ml | ||
Frambozen Framboos | 125 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLuxeontbijt-chocoladewafels
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng de bloem, de cacaopoeder, de suiker, de vanillesuiker, het bakpoeder en het zout in een mengkom.
- Meng in een andere kom de eidooiers met de melk en de gesmolten boter.
- Voeg nu de natte ingrediënten al roerend toe aan de droge ingrediënten. Roer tot je een homogeen beslag hebt.
- Klop de eiwitten op tot schuimpieken en meng, in verschillende keren, voorzichtig onder het beslag. Roer zeker niet te lang.
- Voeg de chocolade toe.
- Verwarm het wafelijzer tot het heet is. Bestrijk met een dun laagje olie en bak wafels tot al het deeg op is.
- Klop ondertussen de room op.
- Serveer de wafels met de opgeklopte room en de frambozen