Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Luxepensen Luxepens | 4 | |
Winterpuree
Winterpuree (van pompoen) | 1 kg kg | |
Uien Ui | 1 | |
Boter Boter | 20 g g | |
Suiker Suiker | 2 el el | |
Azijn Azijn | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLuxepens met pompoenpuree
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper en fruit de ui goudbruin in de boter. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. Blus met de azijn en laat even inkoken.
- Bak de luxepensen gaar en warm de pompoenpuree op. Serveer.
TIP: Je kunt voor dit recept de restjes van het feestmenu gebruiken.
ONZE WIJNTIP: VIAJERO Medici Riccardi Morellino di Scansano DOCG, 2014