De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Luxepens met pompoenpuree

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Luxepensen Luxepens4
Winterpuree Winterpuree
(van pompoen)
1 kg kg
Uien Ui1
Boter Boter20 g g
Suiker Suiker2 el el
Azijn Azijn2 el el

Luxepens met pompoenpuree

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(2)

Bereiding

  1. Snipper en fruit de ui goudbruin in de boter. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. Blus met de azijn en laat even inkoken.
  2. Bak de luxepensen gaar en warm de pompoenpuree op. Serveer.

TIP: Je kunt voor dit recept de restjes van het feestmenu gebruiken.

ONZE WIJNTIP: VIAJERO Medici Riccardi Morellino di Scansano DOCG, 2014