
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Luxepensen Luxepens | 4 | ||
Winterpuree
Winterpuree (van pompoen) | 1 kg kg | ||
Uien Ui | 1 | ||
Boter Boter | 20 g g | ||
Suiker Suiker | 2 el el | ||
Azijn Azijn | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLuxepens met pompoenpuree
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper en fruit de ui goudbruin in de boter. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. Blus met de azijn en laat even inkoken.
- Bak de luxepensen gaar en warm de pompoenpuree op. Serveer.
TIP: Je kunt voor dit recept de restjes van het feestmenu gebruiken.
ONZE WIJNTIP: VIAJERO Medici Riccardi Morellino di Scansano DOCG, 2014