De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Luxevispannetje met knoflookcrumble

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Vispannetjes pangasius in kreeftensaus Vispannetje pangasius in kreeftensaus4
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas30 g g

Voor de knoflookcrumble

Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Peterselie Peterselie
Olijfolie Olijfolie
Paneermeel Paneermeel1 el el

Luxevispannetje met knoflookcrumble

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Maak de knoflookcrumble. Hak de knoflook en een handvol peterselie fijn. Fruit de gehakte knoflook in enkele eetlepels olijfolie. Voeg het paneermeel en de fijngehakte peterselie toe.
  3. Zet het vispannetje 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  4. Werk af met geraspte Parmigiano Reggiano en de knoflookcrumble. Serveer met knapperig brood.