
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vispannetjes pangasius in kreeftensaus Vispannetje pangasius in kreeftensaus | 4 | ||
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 30 g g |
Voor de knoflookcrumble
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | ||
Peterselie Peterselie | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Paneermeel Paneermeel | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLuxevispannetje met knoflookcrumble
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Maak de knoflookcrumble. Hak de knoflook en een handvol peterselie fijn. Fruit de gehakte knoflook in enkele eetlepels olijfolie. Voeg het paneermeel en de fijngehakte peterselie toe.
- Zet het vispannetje 10 minuten in de voorverwarmde oven.
- Werk af met geraspte Parmigiano Reggiano en de knoflookcrumble. Serveer met knapperig brood.