De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Maaltijdsalade met kip en kokosdressing

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kipfilets Kipfilet2
Gemengde sla Gemengde sla70 g g
Wortelen Wortel1
komkommers Komkommer1
Koriander Koriander bosjes bosje
Munt Munt
(fijngehakt)
bosjes bosje
Chilipepers Chilipeper
(fijngesneden)
1
Kippenbouillon Kippenbouillon1 l l
Couscous Couscous200 g g
Pindanoten Pindanoten
(grof gehakt)
70 g g
Kokosmelk Kokosmelk150 ml ml
Limoensap Limoensap4 el el
Bruine suiker Bruine suiker2 tl tl
Olijfolie Olijfolie

Maaltijdsalade met kip en kokosdressing

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(5)

Bereiding

  1. Pocheer de kipfilets in de hete kippenbouillon gaar. Snij het vlees daarna in plakjes. Schil de wortel en snij met een dunschiller in lange dunne linten.Doe hetzelfde met de komkommer, tot aan de zaadlijsten. Bereid de couscous zoals vermeld op de verpakking.
  2. Roer de couscous los met een vork, druppel er wat oliijfolie over en breng op smaak met 2 el limoensap en de munt. Meng voor de dressing de kokosroom met de chilipeper, het resterende limoensap en de bruine suiker.
  3. Verdeel de sla over borden en schep er de couscous op. Verdeel er de wortel- en komkommerlinten en de plakjes kip over. Giet de dressing over de salade en werk af met de koriander en pindanoten