Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kipfilets Kipfilet | 2 | |
Gemengde sla Gemengde sla | 70 g g | |
Wortelen Wortel | 1 | |
komkommers Komkommer | 1 | |
Koriander Koriander | bosjes bosje | |
Munt
Munt (fijngehakt) | bosjes bosje | |
Chilipepers
Chilipeper (fijngesneden) | 1 | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 l l | |
Couscous Couscous | 200 g g | |
Pindanoten
Pindanoten (grof gehakt) | 70 g g | |
Kokosmelk Kokosmelk | 150 ml ml | |
Limoensap Limoensap | 4 el el | |
Bruine suiker Bruine suiker | 2 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMaaltijdsalade met kip en kokosdressing
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pocheer de kipfilets in de hete kippenbouillon gaar. Snij het vlees daarna in plakjes. Schil de wortel en snij met een dunschiller in lange dunne linten.Doe hetzelfde met de komkommer, tot aan de zaadlijsten. Bereid de couscous zoals vermeld op de verpakking.
- Roer de couscous los met een vork, druppel er wat oliijfolie over en breng op smaak met 2 el limoensap en de munt. Meng voor de dressing de kokosroom met de chilipeper, het resterende limoensap en de bruine suiker.
- Verdeel de sla over borden en schep er de couscous op. Verdeel er de wortel- en komkommerlinten en de plakjes kip over. Giet de dressing over de salade en werk af met de koriander en pindanoten