
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kippengehakt Kippengehakt | 400 g g | |
Paneermeel Paneermeel | 2 el el | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 2 el el | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Bouillonpasta
Bouillonpasta (kip) | 0,5 el el | |
Water Water | 50 cl cl | |
Tomatensaus Tomatensaus | 350 g g | |
Tortelloni Tortelloni | 400 g g | |
Bladspinazie Bladspinazie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMaaltijdsoep met gehaktballetjes en tortelloni
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng het kippengehakt met het paneermeel en de geraspte parmezaan. Kruid met peper en zout. Rol er middelgrote balletjes van.
- Snipper de knoflook en fruit in de olijfolie. Voeg de kippenbouillonpasta, het water en de luxetomatensaus toe. Breng aan de kook en stoof er de gehaktballetjes in gaar.
- Kook intussen de tortelloni gaar in een pan met kokend gezouten water. Giet af.
- Roer enkele handjes bladspinazie onder de soep en werk af met de uitgelekte tortelloni. Serveer meteen.