De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Maaltijdsoep met gehaktballetjes en tortelloni

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kippengehakt Kippengehakt400 g g
Paneermeel Paneermeel2 el el
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas2 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Olijfolie Olijfolie1 el el
Bouillonpasta Bouillonpasta
(kip)
0,5 el el
Water Water50 cl cl
Tomatensaus Tomatensaus350 g g
Tortelloni Tortelloni400 g g
Bladspinazie Bladspinazie
Peper Peper
Zout Zout

Maaltijdsoep met gehaktballetjes en tortelloni

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(2)

Bereiding

  1. Meng het kippengehakt met het paneermeel en de geraspte parmezaan. Kruid met peper en zout. Rol er middelgrote balletjes van.
  2. Snipper de knoflook en fruit in de olijfolie. Voeg de kippenbouillonpasta, het water en de luxetomatensaus toe. Breng aan de kook en stoof er de gehaktballetjes in gaar.
  3. Kook intussen de tortelloni gaar in een pan met kokend gezouten water. Giet af.
  4. Roer enkele handjes bladspinazie onder de soep en werk af met de uitgelekte tortelloni. Serveer meteen.