
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Sjalotten
Sjalot (fijngesneden) | 2 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Wortelen
Wortel (geschild en in blokjes) | 1 | ||
Pastinaken
Pastinaak (geschild en in blokjes) | 1 | ||
Bladspinazie Bladspinazie | 100 g g | ||
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 0,5 tl tl | ||
Linzen
Linzen (gespoeld en uitgelekt) | 400 g g | ||
Tomatenblokjes
Tomatenblokjes (in blik) | 800 g g | ||
Mezzelune
Mezzelune (champignons & ricotta) | 300 g g | ||
Groentebouillon
Groentebouillon (1 l = 2 groentebouillonblokjes + 1 l water) | 1 l l | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMaaltijdsoep met linzen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit in een diepe pan een scheutje olijfolie en bak het currypoeder en paprikapoeder even aan. Voeg de sjalotten en de look toe. Bak glazig.
- Voeg de wortel- en pastinaakblokjes, de tomatenblokjes en de bouillon toe. Laat de soep 20 minuten op een zacht vuur koken. Voeg de laatste 5 minuten de linzen en de pasta toe. Schep er de spinazie onder en breng op smaak met peper en zout.
Serveertip: geef er eventueel extra brood of stokbrood bij.