
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Maatjes Maatje | 4 | ||
Broden
Brood (zonder korst en getoast) | 4 sneetjes sneetje | ||
Appels
Appel (Jonagold, in partjes gesneden) | 2 | ||
Tijmblaadjes Tijmblaadjes | |||
Boter Boter | 50 g g | ||
Zure room Zure room | 80 g g | ||
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMaatjes op toast met Jonagold
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de boter in een pan en bak de appelpartjes. Kleur ze aan beide zijden. Kruid met tijmblaadjes en blus met het limoensap.
- Snijd de maatjes in gelijke stukjes.
- Schik afwisselend de appelpartjes en maatjes op de toast en server daarop een lepeltje zure room.
- Werk af met wat bakvocht van de appels.