De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Maatjes op toast met Jonagold

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Maatjes Maatje4
Broden Brood
(zonder korst en getoast)
4 sneetjes sneetje
Appels Appel
(Jonagold, in partjes gesneden)
2
Tijmblaadjes Tijmblaadjes
Boter Boter50 g g
Zure room Zure room80 g g
Limoenen Limoen
(geperst)
1

Maatjes op toast met Jonagold

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de boter in een pan en bak de appelpartjes. Kleur ze aan beide zijden. Kruid met tijmblaadjes en blus met het limoensap.
  2. Snijd de maatjes in gelijke stukjes.
  3. Schik afwisselend de appelpartjes en maatjes op de toast en server daarop een lepeltje zure room.
  4. Werk af met wat bakvocht van de appels.