
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Macaroni Macaroni | 400 g g | |
Gekookte ham Gekookte ham | 200 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Pompoenen
Pompoen (in blokjes) | 350 g g | |
Pastinaken
Pastinaak (in blokjes) | 350 g g | |
Melk Melk | 1 l l | |
Mascarpone Mascarpone | 150 g g | |
Emmental
Emmental (geraspt) | 100 g g | |
Mozzarella
Mozzarella (bolletjes) | 120 g g | |
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMacaroni met ham en pompoen-pastinaaksaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Fruit de ui in boter glazig. Voeg de blokjes pompoen en pastinaak toe en roerbak 5 minuten. Giet erde melk bij en kook de groenten in ongeveer 10 minuten gaar.
- Kook de macaroni beetgaar in licht gezouten water. Snij de plakjes ham in reepjes. Giet de groenten af, maar bewaar het kookvocht.Doe de groenten in een blender en giet er een kopje van het kookvocht bij. Mix glad. Voeg nu 80 g van de geraspte kaas,de mascarpone en een klontje boter toe, kruid met peper en zout en mix opnieuw.
- Giet de macaroni af en meng er meteen de groentesaus en de bolletjes mozzarella onder. Schep de romige macaroni in borden enwerk af met de reepjes ham en de resterende kaas.