
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rumsteaks Rumsteak | 4 | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
komkommers
Komkommer (bio) | 2 | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 4 el el |
Voor de salsa
Koriander Koriander | ||
Peterselie Peterselie | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Limoensap Limoensap | 2 el el | |
Suiker Suiker | 1 tl tl | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMalse rumsteak met groene salsa
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kruid het vlees langs beide kanten met cayennepeper, peper en zout en bedruppel met de helft van de olie. Bak het vlees 2 minuten aan elke kant (of langer naar wens) op de grillpan.
- Snij de komkommers in dikke plakken. Bestrijk ze met de resterende olie en grill ze aan beide kanten.
- Mix alle ingrediënten voor de salsa en kruid met peper en zout.
- Verdeel de komkommers over de borden. Snij het vlees in plakken en leg op de komkommers. Lepel er de groene salsa over.
TIP: Lekker met frietjes.