De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Malse rumsteak met groene salsa

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rumsteaks Rumsteak4
Cayennepeper Cayennepeper1 tl tl
Peper Peper
Zout Zout
komkommers Komkommer
(bio)
2
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge4 el el

Voor de salsa

Koriander Koriander
Peterselie Peterselie
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Limoensap Limoensap2 el el
Suiker Suiker1 tl tl
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge1 el el

Malse rumsteak met groene salsa

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(5)

Bereiding

  1. Kruid het vlees langs beide kanten met cayennepeper, peper en zout en bedruppel met de helft van de olie. Bak het vlees 2 minuten aan elke kant (of langer naar wens) op de grillpan.
  2. Snij de komkommers in dikke plakken. Bestrijk ze met de resterende olie en grill ze aan beide kanten.
  3. Mix alle ingrediënten voor de salsa en kruid met peper en zout.
  4. Verdeel de komkommers over de borden. Snij het vlees in plakken en leg op de komkommers. Lepel er de groene salsa over.

TIP: Lekker met frietjes.