
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | ||
Mandarijnen Mandarijn | 9 | ||
Boter Boter | 10 g g | ||
Walnoten
Walnoten (gehakt) | 2 el el | ||
Tijmblaadjes Tijmblaadjes | 3 el el | ||
Suiker Suiker | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMandarijnen tarte tatin
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Pel per taart 8 mandarijnen en snij in plakjes. Pers de overige mandarijnen uit.
- Smelt de suiker met het mandarijnensap tot het lichtjes begint te kleuren.
- Beboter een taartvorm en leg er de schijfjes mandarijn in. Overgiet met de gesmolten suiker.
- Leg de rol bladerdeeg op het fruit. Druk het deeg goed aan en duw de randen naar binnen. Prik er met een vork gaatjes in en zet 30 minuten in de oven. Haal uit de oven en plaats een bord op het deeg. Draai de taart in één beweging om. Bestrooi de taart met de gehakte noten en de tijm. Lekker met een bolletje ijs.