De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Mango-havercrumble

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Pecannoten Pecannoten
(grofgehakt)
20 g g
Zaden Zaden20 g g
Havermoutvlokken Havermoutvlokken150 g g
Zout Zout
Kokosolie Kokosolie
(gesmolten)
100 g g
Honing Honing4 el el
Mango's Mango
(diepgevroren & ontdooid)
800 g g
Vanille-ijs Vanille-ijs4 bolletjes bolletje

Mango-havercrumble

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(2)

Bereiding

  1. Verhit de oven voor op 200°C.
  2. Meng in een kom de pecannoten met de zadenmix, de havervlokken en een flinke snuif zout. Giet er de gesmolten kokosolie en honing overheen en meng goed.
  3. Leg de mangostukjes in een ovenschaal.
  4. Bedek het fruit met het havermengsel en schuif ongeveer 20 à 25 minuten in de hete oven, of tot de crumble goudkleurig is.
  5. Haal de crumble uit de oven en serveer lauw-warm met een bolletje vanille-ijs.