
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pecannoten
Pecannoten (grofgehakt) | 20 g g | ||
Zaden Zaden | 20 g g | ||
Havermoutvlokken Havermoutvlokken | 150 g g | ||
Zout Zout | |||
Kokosolie
Kokosolie (gesmolten) | 100 g g | ||
Honing Honing | 4 el el | ||
Mango's
Mango (diepgevroren & ontdooid) | 800 g g | ||
Vanille-ijs Vanille-ijs | 4 bolletjes bolletje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMango-havercrumble
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit de oven voor op 200°C.
- Meng in een kom de pecannoten met de zadenmix, de havervlokken en een flinke snuif zout. Giet er de gesmolten kokosolie en honing overheen en meng goed.
- Leg de mangostukjes in een ovenschaal.
- Bedek het fruit met het havermengsel en schuif ongeveer 20 à 25 minuten in de hete oven, of tot de crumble goudkleurig is.
- Haal de crumble uit de oven en serveer lauw-warm met een bolletje vanille-ijs.