
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Mango's
Mango (in blokjes) | 2 | |
Bananen
Banaan (in blokjes) | 2 | |
Melk Melk | 180 ml ml | |
Pecannoten
Pecannoten (grofgehakt) | 70 g g | |
Havermout Havermout | 200 g g | |
Rozijnen Rozijnen | 2 el el | |
Honing Honing | 2 el el | |
Frambozen
Framboos (vers of diepgevroren) | 200 g g | |
Suiker Suiker | 1 el el | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMangobowl
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Stop 2/3de van de mangoblokjes en bananenblokjes in een plastic zakje en vries in.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olie met de honing op een laag vuur. Giet bij de havermout, voeg de pecannoten toe en schep goed om. Schep op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 20 minuten in de oven. Laat volledig afkoelen.
- Verwarm de frambozen met de suiker en roer tot deze is opgelost.
- Doe het bevroren fruit samen met de melk in een blender en mix glad. Verdeel over 4 kommen en werk af met de resterende mangoblokjes, rozijnen, de frambozencoulis, extra frambozen en de krokante havermout.