De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Mangobowl

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Mango's Mango
(in blokjes)
2
Bananen Banaan
(in blokjes)
2
Melk Melk180 ml ml
Pecannoten Pecannoten
(grofgehakt)
70 g g
Havermout Havermout200 g g
Rozijnen Rozijnen2 el el
Honing Honing2 el el
Frambozen Framboos
(vers of diepgevroren)
200 g g
Suiker Suiker1 el el
Zonnebloemolie Zonnebloemolie2 el el

Mangobowl

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(13)

Bereiding

  1. Stop 2/3de van de mangoblokjes en bananenblokjes in een plastic zakje en vries in.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olie met de honing op een laag vuur. Giet bij de havermout, voeg de pecannoten toe en schep goed om. Schep op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 20 minuten in de oven. Laat volledig afkoelen.
  3. Verwarm de frambozen met de suiker en roer tot deze is opgelost.
  4. Doe het bevroren fruit samen met de melk in een blender en mix glad. Verdeel over 4 kommen en werk af met de resterende mangoblokjes, rozijnen, de frambozencoulis, extra frambozen en de krokante havermout.