De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Mascarponemousse met passievrucht en verkruimelde meringue

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei3
Mascarpone Mascarpone250 g g
Suiker Suiker75 g g
Meringue Meringue
(verkruimeld )
Passievruchten Passievrucht5
Munt Munt takjes takje

Mascarponemousse met passievrucht en verkruimelde meringue

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(8)

Bereiding

  1. Splits de eieren. Klop de eierdooiers met de suiker tot een wit mengsel. Schep er de mascarpone onder. Klop de eiwitten stijf en spatel onder de mascarpone.
  2. Haal het vruchtvlees uit de passievruchten.
  3. Verdeel de mascarponemousse over 4 glaasjes. Schep er het passievruchtensap op en verkruimel er de meringue over. Werk af met een takje munt. Serveer meteen.