
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 3 | |
Mascarpone Mascarpone | 250 g g | |
Suiker Suiker | 75 g g | |
Meringue
Meringue (verkruimeld ) | ||
Passievruchten Passievrucht | 5 | |
Munt Munt | takjes takje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMascarponemousse met passievrucht en verkruimelde meringue
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Splits de eieren. Klop de eierdooiers met de suiker tot een wit mengsel. Schep er de mascarpone onder. Klop de eiwitten stijf en spatel onder de mascarpone.
- Haal het vruchtvlees uit de passievruchten.
- Verdeel de mascarponemousse over 4 glaasjes. Schep er het passievruchtensap op en verkruimel er de meringue over. Werk af met een takje munt. Serveer meteen.