De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Meergranenboterham met radijs, ham en platte kaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Donker meergranenbrood Donker meergranenbrood4 sneetjes sneetje
Gekookte ham Gekookte ham
(Meesterlyck)
4 sneetjes sneetje
Platte kaas Platte kaas200 g g
Radijzen Radijs40 g g
Bieslook Bieslook
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Meergranenboterham met radijs, ham en platte kaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(9)

Bereiding

  1. Neem enkele sneetjes meergranenbrood.
  2. Was de radijzen en snijd ze in kwartjes.
  3. Rol de sneetjes ham op en snijd in stukken van 1 cm.
  4. Besmeer de boterhammen met platte kaas en kruid met wat zwarte peper en grof zeezout.
  5. Schik de stukjes ham, bieslook en de radijskwartjes op de boterhammen.