
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Donker meergranenbrood Donker meergranenbrood | 4 sneetjes sneetje | |
Gekookte ham
Gekookte ham (Meesterlyck) | 4 sneetjes sneetje | |
Platte kaas Platte kaas | 200 g g | |
Radijzen Radijs | 40 g g | |
Bieslook Bieslook | ||
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMeergranenboterham met radijs, ham en platte kaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Neem enkele sneetjes meergranenbrood.
- Was de radijzen en snijd ze in kwartjes.
- Rol de sneetjes ham op en snijd in stukken van 1 cm.
- Besmeer de boterhammen met platte kaas en kruid met wat zwarte peper en grof zeezout.
- Schik de stukjes ham, bieslook en de radijskwartjes op de boterhammen.