Meloenmousse met notencrunch

Meloenmousse met notencrunch
MoeilijkheidMakkelijk
Koken25 min

Voorbereiding

  1. Week de blaadjes gelatine 5 minuten in koud water. Mix het vruchtvlees van de meloen samen met het citroensap en de suiker glad.Verwarm enkele eetlepels van de gemixte meloen. Knijp de gelatineblaadjes uit en laat ze in het warme meloensap smelten.Roer dit door de rest van de gemixte meloen.

  2. Klop de room lobbig en spatel dit onder het meloenmengsel. Giet het mengsel in 4 of 6 glazen en zet minstens 1 uur in de koelkast.

  3. Verwarm intussen de oven voor op 180°C. Hak de noten grof en meng er de tijmblaadjes, de honing en geraspte sinaasappelschil onder. Schep alles op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 10 minuten in de oven. Schep af en toe om. Laat daarna afkoelen.

  4. Werk de meloenmousse voor het serveren af met de notencrunch en een extra takje tijm.