
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Meloen
Meloen (Galia) | 1 | |
Feta Feta | 150 g g | |
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | |
Citroensap Citroensap | 1 el el | |
Basilicumblaadjes
Basilicumblaadje (+ extra om te garneren) | 12 | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Stokbroden Stokbrood | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMeloensalade met feta en basilicum
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de meloen in blokjes.
- Snij de lente-ui in ringen en hak het basilicum fijn. Meng met het citroensap en de olijfolie en schep er de meloen onder.
- Verdeel over de borden en brokkel er de feta over. Garneer met enkele basilicumblaadjes en serveer met wat stokbrood.
TIP: Geen fan van feta? Vervang het dan door blokjes oude kaas, mozzarella of Parmezaanse kaas.