De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Meloensalade met feta en basilicum

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Meloen Meloen
(Galia)
1
Feta Feta150 g g
Lente-uitjes Lente-ui2
Citroensap Citroensap1 el el
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
(+ extra om te garneren)
12
Olijfolie Olijfolie2 el el
Stokbroden Stokbrood1

Meloensalade met feta en basilicum

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(10)

Bereiding

  1. Snij de meloen in blokjes.
  2. Snij de lente-ui in ringen en hak het basilicum fijn. Meng met het citroensap en de olijfolie en schep er de meloen onder.
  3. Verdeel over de borden en brokkel er de feta over. Garneer met enkele basilicumblaadjes en serveer met wat stokbrood.

TIP: Geen fan van feta? Vervang het dan door blokjes oude kaas, mozzarella of Parmezaanse kaas.