De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Meloensalade met mozzarella en blauwe bessen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Meloen Meloen
(Galia)
0,5
Charentaismeloenen Charentaismeloen0,5
Kerstomaten Kerstomaat400 g g
Blauwe bessen Blauwe bes250 g g
Minimozzarella's Minimozzarella250 g g
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje
Azijn Azijn
Olijfolie Olijfolie
Zeezout Zeezout
Peper Peper

Benodigdheden

Een parisienneboor Een parisienneboor

Meloensalade met mozzarella en blauwe bessen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(18)

Bereiding

  1. Haal de zaadjes uit de meloenen en schep bolletjes uit het vruchtvlees. Snijd de kerstomaatjes doormidden. Doe samen met de blauwe bessen en minimozzarella’s in een grote kom.
  2. Besprenkel met een scheut azijn en wat olijfolie. Breng verder op smaak een snuf zout en een draai van de pepermolen.
  3. Meng alles en verdeel over de borden. Werk elk bord af met enkele basilicumblaadjes.