
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Meloen
Meloen (Galia) | 0,5 | |
Charentaismeloenen Charentaismeloen | 0,5 | |
Kerstomaten Kerstomaat | 400 g g | |
Blauwe bessen Blauwe bes | 250 g g | |
Minimozzarella's Minimozzarella | 250 g g | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | ||
Azijn Azijn | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Zeezout Zeezout | ||
Peper Peper |
Benodigdheden
Een parisienneboor Een parisienneboor |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMeloensalade met mozzarella en blauwe bessen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Haal de zaadjes uit de meloenen en schep bolletjes uit het vruchtvlees. Snijd de kerstomaatjes doormidden. Doe samen met de blauwe bessen en minimozzarella’s in een grote kom.
- Besprenkel met een scheut azijn en wat olijfolie. Breng verder op smaak een snuf zout en een draai van de pepermolen.
- Meng alles en verdeel over de borden. Werk elk bord af met enkele basilicumblaadjes.