
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Watermeloenen
Watermeloen (in blokjes) | 1 | |
Limoenen
Limoen (sap en geraspte schil) | 2 | |
Tijm Tijm | bosjes bosje | |
Citroenen
Citroen (in schijfjes) | 1 |
Voor de gembersiroop:
Gember Gember | 50 g g | |
Suiker Suiker | 200 g g | |
Water Water | 100 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMelonade met gembersiroop
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Rasp de gember grof. Breng de suiker met het water aan de kook. Doe er de gemberrasp bij en kook 5 minuten op een zacht vuur. Laat de siroop afkoelen haal door een zeef.
- Doe de watermeloen, limoensap en -rasp en 3 el gembersiroop in een blender. Mix glad en haal door een zeef.
- Giet de limonade in een sluitbare flesjes. Voeg de tijm en de citroenschijfjes toe en sluit de flesjes. Laat goed koelen.