Met pesto gevulde lamskoteletten

Met pesto gevulde lamskoteletten
MoeilijkheidMakkelijk
Koken50 min

Voorbereiding

  1. Schil de aardappelen en snij in plakjes. Kook ze beetgaar in licht gezouten water. Snij de radijsjes in plakjes.Meng de mosterd en de peterselie onder de mayonaise. Giet de aardappelen af en laat even uitdampen.Hussel ze met wat olijfolie en kruid met het cayennepeper en zout. Gril ze mooi goudbruin in een grillpan.

  2. Doe ze in een kom en voeg de radijsjes, rode ui en augurken toe. Giet er het mosterdsausje bij en meng alles goed onderelkaar.

  3. elkaar.

  4. Doe het basilicum, rucola, look, pijnboompitten, citroensap en Parmezaanse kaas in een blender. Giet er een scheutjeolijfolie bij en mix glad. Kruid met peper en zout. Maak met een scherp mes een inkeping in de zijkant van elkelamskotelet. Kruid met peper en zout en bak ze goudbruinen gaar in olie.

  5. olijfolie bij en mix glad. Kruid met peper en zout. Maak met een scherp mes een inkeping in de zijkant van elkelamskotelet. Kruid met peper en zout en bak ze goudbruinen gaar in olie.

  6. Serveer de koteletten met de aardappel-radijssalade.