De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Met pesto gevulde lamskoteletten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lamskoteleten Lamskotelet8
Basilicum Basilicum1 bosjes bosje
Rucola Rucola1 bosjes bosje
Pijnboompitten Pijnboompitten30 g g
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas30 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Citroensap Citroensap1 el el
Aardappelen Aardappel
(vastkokende)
700 g g
Radijzen Radijs12
Rode uien Rode ui
(gesnipperd)
1
Augurken Augurk
(fijngesneden)
2
Mosterd Mosterd1 el el
Mayonaise Mayonaise2 el el
Cayennepeper Cayennepeper
Peterselie Peterselie
(fijngehakte)
2 el el
Olijfolie Olijfolie
Zout Zout
Peper Peper

Met pesto gevulde lamskoteletten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(16)

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snij in plakjes. Kook ze beetgaar in licht gezouten water. Snij de radijsjes in plakjes.Meng de mosterd en de peterselie onder de mayonaise. Giet de aardappelen af en laat even uitdampen.Hussel ze met wat olijfolie en kruid met het cayennepeper en zout. Gril ze mooi goudbruin in een grillpan.
  2. Doe ze in een kom en voeg de radijsjes, rode ui en augurken toe. Giet er het mosterdsausje bij en meng alles goed onder
    elkaar.
  3. Doe het basilicum, rucola, look, pijnboompitten, citroensap en Parmezaanse kaas in een blender. Giet er een scheutje
    olijfolie bij en mix glad. Kruid met peper en zout. Maak met een scherp mes een inkeping in de zijkant van elkelamskotelet. Kruid met peper en zout en bak ze goudbruinen gaar in olie.
  4. Serveer de koteletten met de aardappel-radijssalade.