Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lamskoteleten Lamskotelet | 8 | |
Basilicum Basilicum | 1 bosjes bosje | |
Rucola Rucola | 1 bosjes bosje | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 30 g g | |
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 30 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Citroensap Citroensap | 1 el el | |
Aardappelen
Aardappel (vastkokende) | 700 g g | |
Radijzen Radijs | 12 | |
Rode uien
Rode ui (gesnipperd) | 1 | |
Augurken
Augurk (fijngesneden) | 2 | |
Mosterd Mosterd | 1 el el | |
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | |
Cayennepeper Cayennepeper | ||
Peterselie
Peterselie (fijngehakte) | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Zout Zout | ||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMet pesto gevulde lamskoteletten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de aardappelen en snij in plakjes. Kook ze beetgaar in licht gezouten water. Snij de radijsjes in plakjes.Meng de mosterd en de peterselie onder de mayonaise. Giet de aardappelen af en laat even uitdampen.Hussel ze met wat olijfolie en kruid met het cayennepeper en zout. Gril ze mooi goudbruin in een grillpan.
- Doe ze in een kom en voeg de radijsjes, rode ui en augurken toe. Giet er het mosterdsausje bij en meng alles goed onder
elkaar. - Doe het basilicum, rucola, look, pijnboompitten, citroensap en Parmezaanse kaas in een blender. Giet er een scheutje
olijfolie bij en mix glad. Kruid met peper en zout. Maak met een scherp mes een inkeping in de zijkant van elkelamskotelet. Kruid met peper en zout en bak ze goudbruinen gaar in olie. - Serveer de koteletten met de aardappel-radijssalade.