
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kalkoenlapjes Kalkoenlapje | 4 | ||
Gerookt spek
Gerookt spek (ontbijtspek) | 8 sneetjes sneetje | ||
Avocado's Avocado | 2 | ||
Zoete maïs
Zoete maïs (uitgelekt gewicht) | 100 g g | ||
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 | ||
Koriander
Koriander (gehakt) | 3 el el | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (fijngesnipperd) | 2 | ||
Tomaten Tomaat | 1 | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | ||
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMexicaanse kalkoenbommetjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Haal het vruchtvlees uit de avocado. Snij de tomaten in blokjes en meng onder de avocado. Voeg de maïskorrels, het limoensap, de koriander en de lente-ui toe en kruid met de cayennepeper, peper en zout.
- Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Schep er een lepel van de avocado op en rol het lapje dicht. Wikkel er twee plakjes van het spek rond.
- Verwarm de olijfolie en bak het vlees rondom goudbruin. Schik op een ovenschaal en zet nog 10 minuten in de oven.
- Lekker met een frisse salade met extra lente-ui.
TIP: Stop tijdens het bakken een prikker in het opgerolde kalkoenlapje zodat hij tijdens het bakken niet open gaat.