Mexicaanse kalkoenbommetjes

Mexicaanse kalkoenbommetjes
MoeilijkheidMakkelijk
Koken20 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Haal het vruchtvlees uit de avocado. Snij de tomaten in blokjes en meng onder de avocado. Voeg de maïskorrels, het limoensap, de koriander en de lente-ui toe en kruid met de cayennepeper, peper en zout.

  3. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Schep er een lepel van de avocado op en rol het lapje dicht. Wikkel er twee plakjes van het spek rond.

  4. Verwarm de olijfolie en bak het vlees rondom goudbruin. Schik op een ovenschaal en zet nog 10 minuten in de oven.

  5. Lekker met een frisse salade met extra lente-ui.

  6. TIP: Stop tijdens het bakken een prikker in het opgerolde kalkoenlapje zodat hij tijdens het bakken niet open gaat.