
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 l l | |
Kipfilets
Kipfilet (in blokjes) | 1 | |
Zoete maïs Zoete maïs | 150 g g | |
Kidneybonen
Kidneybonen (uitgelekt gewicht - gespoeld) | 255 g g | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 1 | |
Tomaten
Tomaat (in blokjes) | 4 | |
Avocado's
Avocado (in blokjes) | 2 | |
Rijst Rijst | 150 g g | |
Limoenen
Limoen (sap) | 1 | |
Lente-uitjes
Lente-ui (fijngesneden) | 3 | |
Tortillachips Tortillachips | ||
Koriander Koriander | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMexicaanse maaltijdsoep met tortillachips
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng de bouillon aan de kook. Voeg de ui, rijst en de kippenblokjes toe en laat 10 minuten pruttelen. Voeg de maïs, kidneybonen en tomaten toe. Kruid met peper en zout. Laat nog eens 10 minuten verder koken.
- Verdeel de soep over de borden. Werk af met het limoensap, de koriander, avocado en lente-uitjes. Serveer de soep met de tortilla's.