De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Mexicaanse maaltijdsoep met tortillachips

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Kippenbouillon Kippenbouillon1 l l
Kipfilets Kipfilet
(in blokjes)
1
Zoete maïs Zoete maïs150 g g
Kidneybonen Kidneybonen
(uitgelekt gewicht - gespoeld)
255 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Tomaten Tomaat
(in blokjes)
4
Avocado's Avocado
(in blokjes)
2
Rijst Rijst150 g g
Limoenen Limoen
(sap)
1
Lente-uitjes Lente-ui
(fijngesneden)
3
Tortillachips Tortillachips
Koriander Koriander
Peper Peper
Zout Zout

Mexicaanse maaltijdsoep met tortillachips

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(10)

Bereiding

  1. Breng de bouillon aan de kook. Voeg de ui, rijst en de kippenblokjes toe en laat 10 minuten pruttelen. Voeg de maïs, kidneybonen en tomaten toe. Kruid met peper en zout. Laat nog eens 10 minuten verder koken.
  2. Verdeel de soep over de borden. Werk af met het limoensap, de koriander, avocado en lente-uitjes. Serveer de soep met de tortilla's.