De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Mezzelune met worst, spinazie en romige tomatensaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Mezzelune Mezzelune
(ricotta/champignons)
500 g g
Olijfolie Olijfolie
Chipolata's Chipolata
(in stukjes gesneden )
4
Bladspinazie Bladspinazie
(gewassen)
250 g g
Tomatenblokjes Tomatenblokjes425 ml ml
Suiker Suiker1 el el
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje10 g g
Kookroom Kookroom100 ml ml
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
100 g g
Peper Peper
Zout Zout

Mezzelune met worst, spinazie en romige tomatensaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(8)

Bereiding

  1. Kook de mezzelune gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
  2. Verhit wat olijfolie in een grote pan en bak de stukjes chipolata in 2 minuten rondom rond bruin.
  3. Voeg de spinazie toe en stoof 1 minuut mee. Kruid met peper en zout
  4. Blus met de tomatenstukjes en voeg de suiker, de basilicumblaadjes en de room toe. Meng door elkaar en laat 5 minuten pruttelen. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
  5. Giet het kookvocht van de mezzelune af en serveer de pasta met de saus en geraspte kaas.