
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Mezzelune
Mezzelune (ricotta/champignons) | 500 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Chipolata's
Chipolata (in stukjes gesneden ) | 4 | |
Bladspinazie
Bladspinazie (gewassen) | 250 g g | |
Tomatenblokjes Tomatenblokjes | 425 ml ml | |
Suiker Suiker | 1 el el | |
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | 10 g g | |
Kookroom Kookroom | 100 ml ml | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 100 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMezzelune met worst, spinazie en romige tomatensaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de mezzelune gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
- Verhit wat olijfolie in een grote pan en bak de stukjes chipolata in 2 minuten rondom rond bruin.
- Voeg de spinazie toe en stoof 1 minuut mee. Kruid met peper en zout
- Blus met de tomatenstukjes en voeg de suiker, de basilicumblaadjes en de room toe. Meng door elkaar en laat 5 minuten pruttelen. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
- Giet het kookvocht van de mezzelune af en serveer de pasta met de saus en geraspte kaas.