
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Olijfolie Olijfolie | ||
Uien
Ui (fijngesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geplet) | 2 | |
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 400 g g | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 4 blokjes blokje | |
Water Water | 2 l l | |
Bladspinazie Bladspinazie | 250 g g | |
Mezzelune
Mezzelune (tomaat/mozzarella) | 500 | |
Tomatenblokjes Tomatenblokjes | 425 ml ml | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMezzelune-soep met spinazie en gehakt
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook zachtjes aan. Voeg het gehakt toe en roerbak in enkele minuten gaar.
- Blus met de bouillon. Voeg vervolgens de spinazie, de tomatenblokjes en mezzelune toe. Meng goed door elkaar. Laat 5 minuten pruttelen en breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de soep over 4 borden en serveer met de Parmigiano Reggiano.