De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Mezzelune-soep met spinazie en gehakt

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Olijfolie Olijfolie
Uien Ui
(fijngesnipperd)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geplet)
2
Gemengd gehakt Gemengd gehakt400 g g
Kippenbouillon Kippenbouillon4 blokjes blokje
Water Water2 l l
Bladspinazie Bladspinazie250 g g
Mezzelune Mezzelune
(tomaat/mozzarella)
500
Tomatenblokjes Tomatenblokjes425 ml ml
Peper Peper
Zout Zout
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
(geraspt)
100 g g

Mezzelune-soep met spinazie en gehakt

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(12)

Bereiding

  1. Verwarm wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook zachtjes aan. Voeg het gehakt toe en roerbak in enkele minuten gaar.
  2. Blus met de bouillon. Voeg vervolgens de spinazie, de tomatenblokjes en mezzelune toe. Meng goed door elkaar. Laat 5 minuten pruttelen en breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de soep over 4 borden en serveer met de Parmigiano Reggiano.