Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Groentejulienne voor soep Groentejulienne voor soep | 500 g g | |
Boter Boter | 50 g g | |
Gepelde tomaten Gepelde tomaten | 425 ml ml | |
Kerstomaten Kerstomaat | 250 g g | |
Bouillonpasta
Bouillonpasta (kip) | 2 el el | |
Water Water | 70 cl cl | |
Sperziebonen Sperziebonen | 200 g g | |
Spaghetti
Spaghetti (gebroken) | 150 g g | |
Peterselie Peterselie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMinestrone
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper de knoflook en fruit samen met de groentejulienne in de boter. Laat even stoven en voeg dan de gepelde tomaten, de kerstomaten en de kippenbouillonpasta toe. Giet er het water bij en kruid met peper en zout. Leg een deksel op de pan en laat de groenten beetgaar koken.
- Blancheer intussen de sperziebonen in kokend gezouten water. Giet af, verfris onder koud stromend water en snij in blokjes.
- Voeg de gebroken spaghetti toe aan de soep en kook gaar. Werk de minestrone af met de sperziebonen en een handvol peterselie.