De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Minestrone

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Teentjes knoflook Teentje knoflook1
Groentejulienne voor soep Groentejulienne voor soep500 g g
Boter Boter50 g g
Gepelde tomaten Gepelde tomaten425 ml ml
Kerstomaten Kerstomaat250 g g
Bouillonpasta Bouillonpasta
(kip)
2 el el
Water Water70 cl cl
Sperziebonen Sperziebonen200 g g
Spaghetti Spaghetti
(gebroken)
150 g g
Peterselie Peterselie
Peper Peper
Zout Zout

Minestrone

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(15)

Bereiding

  1. Snipper de knoflook en fruit samen met de groentejulienne in de boter. Laat even stoven en voeg dan de gepelde tomaten, de kerstomaten en de kippenbouillonpasta toe. Giet er het water bij en kruid met peper en zout. Leg een deksel op de pan en laat de groenten beetgaar koken.
  2. Blancheer intussen de sperziebonen in kokend gezouten water. Giet af, verfris onder koud stromend water en snij in blokjes.
  3. Voeg de gebroken spaghetti toe aan de soep en kook gaar. Werk de minestrone af met de sperziebonen en een handvol peterselie.