Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Knolselders Knolselder | 0,5 | |
Courgettes Courgette | 1 | |
Preistengels Preistengel | 2 | |
Gezeefde tomaten Gezeefde tomaten | 1 kg kg | |
Bloemkolen Bloemkool | 0,5 | |
Tortelloni Tortelloni | 500 g g | |
Uien Ui | 1 | |
Boter Boter | 20 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMinestronesoep met tortelloni
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de ui, knolselder, prei en courgette in kleine blokjes. Snijd de bloemkool in roosjes.
- Stoof de ui glazig in een klontje boter. Voeg er de knolselder en prei aan toe en laat even meestoven. Voeg dan de bloemkoolroosjes toe en bevochtig voor de helft met water en de helft gezeefde tomaten.
- Breng aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken zodat de groenten beetgaar zijn. Kruid dan met peper en zout.
- Voeg de tortelloni toe en laat ze 5 minuten zachtjes garen in de soep.
- Voeg uiteindelijk nog de courgette toe en laat nog 1 minuut trekken.