De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Minestronesoep met tortelloni

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Knolselders Knolselder0,5
Courgettes Courgette1
Preistengels Preistengel2
Gezeefde tomaten Gezeefde tomaten1 kg kg
Bloemkolen Bloemkool0,5
Tortelloni Tortelloni500 g g
Uien Ui1
Boter Boter20 g g
Peper Peper
Zout Zout

Minestronesoep met tortelloni

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(9)

Bereiding

  1. Snijd de ui, knolselder, prei en courgette in kleine blokjes. Snijd de bloemkool in roosjes.
  2. Stoof de ui glazig in een klontje boter. Voeg er de knolselder en prei aan toe en laat even meestoven. Voeg dan de bloemkoolroosjes toe en bevochtig voor de helft met water en de helft gezeefde tomaten.
  3. Breng aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken zodat de groenten beetgaar zijn. Kruid dan met peper en zout.
  4. Voeg de tortelloni toe en laat ze 5 minuten zachtjes garen in de soep.
  5. Voeg uiteindelijk nog de courgette toe en laat nog 1 minuut trekken.