Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 125 ml ml | |
Suiker Suiker | 1 el el | |
Yoghurt Yoghurt | 250 ml ml | |
Witte chocolade Witte chocolade | 40 g g | |
Aardbeien Aardbei | 250 g g | |
Speculaaskoekjes
Speculaaskoekje (verkruimeld) | 8 | |
Munt
Munt (fijngehakt) | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMini aardbei-yoghurt trifle
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de aardbeien in kleine blokjes. Meng er de munt onder. Klop de slagroom met de suiker stijf.
- Smelt de chocolade in de microgolfoven. Meng de chocolade en de slagroom onder de yoghurt.
- Verdeel de verkruimelde speculaaskoekjes over vier weckpotjes. Verdeel er de helft van de aarbeien over. Schep er een paar lepels van het yoghurtmengsel op en eindig met blokjes aardbei. Sluit de potjes en zet ze mee in de koelbox.